• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Martı (elektrikli scooter kiralama)

Güzel bir video olmuş. Bu tip aletleri bu kadar pahalı yapmak yerine daha sık koyup daha ucuz olması taraftarıyım. İşten-eve veya kısa mesafelerde insanlar yararlansın diye yapılmış ama bu fiyatı ile eğlence amacından öte değil. Şu ana kadar 1 kere kullandım meraktan. Biraz daha uygun olsa evime gitmek için bir alternatif olabilir. Bisiklete devam :)

Güzel bir video olmuş. Bu tip aletleri bu kadar pahalı yapmak yerine daha sık koyup daha ucuz olması taraftarıyım. İşten-eve veya kısa mesafelerde insanlar yararlansın diye yapılmış ama bu fiyatı ile eğlence amacından öte değil. Şu ana kadar 1 kere kullandım meraktan. Biraz daha uygun olsa evime gitmek için bir alternatif olabilir. Bisiklete devam :)
Sürekli kullanımlarda kendi elektrikli scotter'ını almak daha mantıklı oluyor. Öyle bir fiyat politikası var.
Ara sıra zevk için kullanılabilir. Ulaşım için kullanan hiç görmedim.

Fikir güzel olsa da, zaten hiç hareket etmeyen bir toplum olduğumuz için pek sıcak bakamıyorum. Ufak birşey için bile araçla bakkala giden; önünde yer yoksa biraz uzağa park etmemek için 3 tur dolanıp park arayan bir toplum olduk. Almanya’da bu sistem bisiklet için var, keşke öyle yapsalardı( tabi cazibiyet düşer)
Yetmiyormuş gibi, şimdi alışveriş bile kapına geliyor. Aman siz yorulmayın, alın atıştırmalığı tv başından kalkmayın diyorlar:)

Bu şirin aletler dikkatinizi çekti mi? Kısa mesafe çok katedenler için güzel bir uygulama, biraz pahalı olduğunu gözardı edersek. Yakındaki kahve dükkanlarına giderken de baya işe yarıyor. Nedir, ne değildir merak edenler için haftasonu bir video çektim:

Hem kahve hem de trip bir beysiniz ☺ Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. Açıkçası İstanbul'da ufak ufak kaldırım rahatsızlığını motokuryelerden almayı başarıyor Martı. Özellikle Bağdat Caddesi'nde çok dikkatli yürümemiz gerekiyor. Ankara'da yokuşu bol semtlerimizde Martı uçamamış; İstanbul'da lodos, Ankara'da yokuş :LOL: Fiyat bana makul geldi. Martı kısa mesafeleri pratik bir şekilde atlatma aracı. "Aynı ücreti taksiye öderim" diyenler oluyor fakat Martı zaten taksiye alternatif bir ulaşım aracı değil. Hızlı, pratik, aralardan kaçan bir ulaşım aracı. Bir de emisyonsuz. Bu çok mühim. Sevgili Onur, Ankara'da da yaşadığım için Martı'yı Bahçelievler ve Emek civarında park edilmiiş halde gördüm. Denizimiz yok ama Martı'mız var diye harika bir espiri ile de bitireyim 🙈

Son düzenleme:
Geri