DaunterM
Arkadaşlar cidden mi ya?
- Konum
- Yalova-Bursa
- İsim
- Mustafa Yıldıran
Merhabalar,
Kahveler Fam Coffee Family için deneyimleriniz paylaşımlarınızı ve reçeteleriniz bu başlık altında yapabilirisiniz.
Reçete şablonunu her zaman olduğu gibi aşağıda veriyorum.
AFİYET OLSUN!
Demleme Reçetesi:
Firma: Fam Coffee Family
Kahve:
Kavurma Tarihi:
Demleme Metodu:
Değirmen ve Öğütüm Ayarı:
Su Markası ve Sıcaklık:
Demleme Süresi:
Demleme Notları:
Tadım Notları:
KAHVE SEÇKİSİ - FİLTRE
KAHVE SEÇKİSİ - ESPRESSO
Kahveler Fam Coffee Family için deneyimleriniz paylaşımlarınızı ve reçeteleriniz bu başlık altında yapabilirisiniz.
Reçete şablonunu her zaman olduğu gibi aşağıda veriyorum.
AFİYET OLSUN!
Demleme Reçetesi:
Firma: Fam Coffee Family
Kahve:
Kavurma Tarihi:
Demleme Metodu:
Değirmen ve Öğütüm Ayarı:
Su Markası ve Sıcaklık:
Demleme Süresi:
Demleme Notları:
Tadım Notları:
KAHVE SEÇKİSİ - FİLTRE
Aponte
Tadım Notları: Üzüm, Kan Portakalı, Esmer Şeker
Üretici: Aponte Community
Varyete: Caturra
İşlem: Yıkanmış (fully washed)
Rakım: 2150 metre
Çiftlik /İstasyon: Various Smallholder Farms
Bölge / Altbölge: Narino
Hasat: 2021
Gigesa - Natural
Tadım Notları: Orman Meyveleri, Çiçeksi, Kremamsı, Kompleks, Tatlı
Üretici: Faysel Abdosh
Varyete: West Arsi Heirloom
İşlem: Doğal (Natural)
Rakım: 1950 – 2050 metre
Çiftlik /İstasyon: Testi Gigesa Washing Station
Bölge / Altbölge: Guji/Shakisso/Denbi Uddo
Hasat: 2021
Gigesa - Yıkanmış
Tadım Notları: Tropikal, Beyaz Çiçekler, Limonlu şeker, Terrrrtemiz
Üretici: Faysel Abdosh
Varyete: West Arsi Heirloom
İşlem: Yıkanmış (washed)
Rakım: 1950 – 2050 metre
Çiftlik /İstasyon: Testi Gigesa Washing Station
Bölge / Altbölge: Guji/Shakisso/Denbi Uddo
Hasat: 2021
La Fany - Pacamara
Tadım Notları: Yaban Mersini, Frambuaz, Temiz, Kompleks, Yoğun, Böğürtlen, Likörümsü
Üretici: Sicafe Coffee
Varyete: Pacamara
İşlem: Anaerobic Natural
Rakım: 1500 metre
Çiftlik /İstasyon: Finca La Fany
Bölge / Altbölge: Ahuachapán
Hasat: 2021
La Fany - Red Bourbon
Tadım Notları: Yeşil Elma, Mandalina, Toffie, Kompleks
Üretici: Sicafe Coffee
Varyete: Red Bourbon
İşlem: Natural
Rakım: 1500 metre
Çiftlik /İstasyon: Finca La Fany
Bölge / Altbölge: Ahuachapán
Hasat: 2021
KAHVE SEÇKİSİ - ESPRESSO
Gigesa - Natural (Espresso)
Tadım Notları: Orman Meyveleri, Çiçeksi, Kremamsı, Kompleks, Tatlı
Üretici: Faysel Abdosh
Varyete: West Arsi Heirloom
İşlem: Doğal (Natural)
Rakım: 1950 – 2050 metre
Çiftlik /İstasyon: Testi Gigesa Washing Station
Bölge / Altbölge: Guji/Shakisso/Denbi Uddo
Hasat: 2021
La Fany - Espresso
Tadım Notları: Yeşil Elma, Mandalina, Toffie, Kompleks
Üretici: Sicafe Coffee
Varyete: Red Bourbon
İşlem: Natural
Rakım: 1500 metre
Çiftlik /İstasyon: Finca La Fany
Bölge / Altbölge: Ahuachapán
Hasat: 2021
La Fany - Pacamara (Espresso)
Tadım Notları: Yaban Mersini, Frambuaz, Temiz, Kompleks, Yoğun, Böğürtlen, Likörümsü
Üretici: Sicafe Coffee
Varyete: Pacamara
İşlem: Anaerobic Natural
Rakım: 1500 metre
Çiftlik /İstasyon: Finca La Fany
Bölge / Altbölge: Ahuachapán
Hasat: 2021