• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Market Kahveleri ve Kurukahveci Mehmet Efendi İncelemesi

video güzel ve beğendim.
ülkemizde bu tarz markalar ciddi bir rağbet görmekte.
son düzenlenen kahve festivalinde kuru kahveci mehmet efendinin önünde uzun kuyruk vardı. ancak nitelikli kahve lokasyonlarının önünde bekleyen insan sayısı çok azdı. insanları nitelikli kahveye yönlendirmede zayıf kalmış bir milletiz sanırım.

Kısa bir giriş yazıcı ve fotoğrafla bunu bloğa eklesek çok güzel olur :)

video güzel ve beğendim.
ülkemizde bu tarz markalar ciddi bir rağbet görmekte.
son düzenlenen kahve festivalinde kuru kahveci mehmet efendinin önünde uzun kuyruk vardı. ancak nitelikli kahve lokasyonlarının önünde bekleyen insan sayısı çok azdı. insanları nitelikli kahveye yönlendirmede zayıf kalmış bir milletiz sanırım.
maalesef sektör kötü bir ivmeyle büyüdü ülkede.
nitelikli kahveden çok demleme yapılan aletler,fotograflık mekan ilgi gördü.
vitrine 1 chemex 1 syphon koyan 3rd wave kahveciyim dedi.
insanlar kahvecilerin kahvesinden çok instagramdaki populerliğine baktı.
nitelikli kahve müşterisi artışının ivmesi kahveci ivmesinin çok altında kalınca bu durumlar ortaya çıktı işte.

Merhaba,
Sizin için küçük, ülkemizdeki kahve kültürü adına büyük (devasa) bir adım atmışsınız...
tebrik ederim video çok güzel olmuş.
umarım sadece bir filtre kahve makinesi alınarak, üzerinde kahve yazan çeşitli paketlerle kahve içtiğini sananları uyandırır...

Birçok arkadaş (forum dışından) market kahvelerinin nasıl olduğunu merak ediyordu. Ben de Kurukahveci Mehmet Efendi Colombian üzerinden markette satılan kahvelerin dezavantajlarını anlatmaya çalıştım. İlgilenenler için buraya da bir bağlantı bırakıyorum:

Merhaba ben çok beğendim videonuzu.🖐️👍

Birçok arkadaş (forum dışından) market kahvelerinin nasıl olduğunu merak ediyordu. Ben de Kurukahveci Mehmet Efendi Colombian üzerinden markette satılan kahvelerin dezavantajlarını anlatmaya çalıştım. İlgilenenler için buraya da bir bağlantı bırakıyorum:

severek izliyor ve takip ediyorum. (sosyal medya hesaplarım olmadığından uzaktan ;))

Video çok güzel olmuş.elinize sağlık

Az evvel seyrettim eğlenceli olmuş emeğinize sağlık.

Mehmet Efendi Espresso ve Colombian benim eskiden beğenerek içtiğim kahvelerdi. Fakat BOZMUŞ. Geçenlerde bir paket aldım. Açıldıktan sonra bayatlama ihtimali yok. Açar açmaz demledim. Fakat berbat idi. Birkaç deneme daha yaptım. Paketin kalanını içemeden döktüm.

Firmanın gidişatı kötü. Eskisi gibi değil.
Diğer kahveleri de BOZMUŞ. Aile büyüklerimizden de işittim. İnternette bir çok şikayet gördüm.

Şikayet var. Mehmet Efendi

Son düzenleme:
Mehmet Efendi Espresso ve Colombian benim eskiden beğenerek içtiğim bir kahvelerdi. Fakat BOZMUŞ. Geçenlerde bir paket aldım. Açıldıktan sonra bayatlama ihtimali yok. Açar açmaz demledim. Fakat berbat idi. Birkaç deneme daha yaptım. Paketin kalanını içemeden döktüm.

Firmanın gidişatı kötü. Eskisi gibi değil.
Diğer kahveleri de BOZMUŞ. Aile büyüklerimizden de işittim. İnternette bir çok şikayet gördüm.

Şikayet var. Mehmet Efendi
Mehmet, Ahmet, Ali, Veli diye gider, sonuçta yaptıkları iş ticari ve fiyatlar da arttı da arttı, içinde ne olduğu bilinmez. Zaten nitelikli türk kahvesi fiyatına ticari kahve de satıyorlar, diğerleri de Colombian falan ama hangisi Allah bilir hasat 2008 falan da olabilir.

Geri