Hazırlamaya çalışayımKısa bir giriş yazıcı ve fotoğrafla bunu bloğa eklesek çok güzel olur![]()
maalesef sektör kötü bir ivmeyle büyüdü ülkede.video güzel ve beğendim.
ülkemizde bu tarz markalar ciddi bir rağbet görmekte.
son düzenlenen kahve festivalinde kuru kahveci mehmet efendinin önünde uzun kuyruk vardı. ancak nitelikli kahve lokasyonlarının önünde bekleyen insan sayısı çok azdı. insanları nitelikli kahveye yönlendirmede zayıf kalmış bir milletiz sanırım.
Birçok arkadaş (forum dışından) market kahvelerinin nasıl olduğunu merak ediyordu. Ben de Kurukahveci Mehmet Efendi Colombian üzerinden markette satılan kahvelerin dezavantajlarını anlatmaya çalıştım. İlgilenenler için buraya da bir bağlantı bırakıyorum:
Birçok arkadaş (forum dışından) market kahvelerinin nasıl olduğunu merak ediyordu. Ben de Kurukahveci Mehmet Efendi Colombian üzerinden markette satılan kahvelerin dezavantajlarını anlatmaya çalıştım. İlgilenenler için buraya da bir bağlantı bırakıyorum:
Mehmet, Ahmet, Ali, Veli diye gider, sonuçta yaptıkları iş ticari ve fiyatlar da arttı da arttı, içinde ne olduğu bilinmez. Zaten nitelikli türk kahvesi fiyatına ticari kahve de satıyorlar, diğerleri de Colombian falan ama hangisi Allah bilir hasat 2008 falan da olabilir.Mehmet Efendi Espresso ve Colombian benim eskiden beğenerek içtiğim bir kahvelerdi. Fakat BOZMUŞ. Geçenlerde bir paket aldım. Açıldıktan sonra bayatlama ihtimali yok. Açar açmaz demledim. Fakat berbat idi. Birkaç deneme daha yaptım. Paketin kalanını içemeden döktüm.
Firmanın gidişatı kötü. Eskisi gibi değil.
Diğer kahveleri de BOZMUŞ. Aile büyüklerimizden de işittim. İnternette bir çok şikayet gördüm.
Şikayet var. Mehmet Efendi