cagrierdogan
Barista
Uzun müddettir hedefimdeydi, denemek bugüne kısmetmiş.
Kavrumlarını daha açık bekliyordum fakat herhangi bir yanıklık, is kokusu vs. almadım Kosta Rika çekirdeğinden. Etiyopya'yı henüz denemedim.
Kosta Rika'da canlı bir asidite var, biraz da olsa yeterince çözünmemişlik hissi verdi, bir sonraki demlemede daha iyi anlaşılır vaziyet. Dediğim gibi, kavrum gözüme koyu gelse de bardaktaki sonuç öyle hissettirmedi.
Paketleri geri dönüştürülebilir ve alüminyum içermiyormuş.
Manifestolarında robusta kavurmadıklarını, sadece SCA 80+ çekirdeklerle çalıştıklarını, Probat kullandıklarını, "bazılarının Nordik ve açık, kendilerininse dengeli ve tatlı olarak niteledikleri" bir kavrum tarzını benimsediklerini söylüyorlar. Dengeli olduğunu ben de söyleyebilirim, tatlılık konusunda ümitvarım.
Logolarını beğeniyorum.

Kavrumlarını daha açık bekliyordum fakat herhangi bir yanıklık, is kokusu vs. almadım Kosta Rika çekirdeğinden. Etiyopya'yı henüz denemedim.
Kosta Rika'da canlı bir asidite var, biraz da olsa yeterince çözünmemişlik hissi verdi, bir sonraki demlemede daha iyi anlaşılır vaziyet. Dediğim gibi, kavrum gözüme koyu gelse de bardaktaki sonuç öyle hissettirmedi.
Paketleri geri dönüştürülebilir ve alüminyum içermiyormuş.
Manifestolarında robusta kavurmadıklarını, sadece SCA 80+ çekirdeklerle çalıştıklarını, Probat kullandıklarını, "bazılarının Nordik ve açık, kendilerininse dengeli ve tatlı olarak niteledikleri" bir kavrum tarzını benimsediklerini söylüyorlar. Dengeli olduğunu ben de söyleyebilirim, tatlılık konusunda ümitvarım.
Logolarını beğeniyorum.
