• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mahlkönig X54 | Home Grinder

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan frkcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de instagram'da bugün gördüm. Merak ettim nasıl olduğunu. Yakında inceleme videoları çıkar kesin.

64mm ve single dose olmasa da ve geç de olsa niche rakipleri artıyor.. çok iyi haberler

-niche'den daha az step var
-muhtemelen single dose 3d baskı/modifikasyonuna ihtiyaç duyulacak
-şahsi düşüncem dijital ekran-timer gereksiz..
-uzun zamandır sektörde olduğu için motor gücü dayanıklılığı vaatleri güven verici
-yine şahsi düşüncem NZ tokatlayacaktır, ama specialita rakibi olabilir.. fiyat ve kullanıcı sayısı bakımından bi de eureka tokatlar :D DF64 ile karşılaştırılmasını merak ediyorum
-büyük ölçekte üretim yapabilen bir firma olduğu için ve tc'de mahlkönig getiren (en azından ek43) distribütörler oldupu için bugün taksitle alıp yarın kutuyu açabilirsin..

talebi görünce kirişli bir X54SD (single dose) çıkarırlarsa daha çok ev kullanıcılarına hitap eder..

Son düzenleme:
Koskoca Mahlkönig "sözde all around" değirmen üretmez diye tahmin ediyorum. Fiyat da ulaşılmaz değil. Ama bir de Çinlilerin yaptığını kendileri yapıp "minyatür EK43" üretseler ya 😅

Yeni rakipler olması güzel, umarım artar bu tarz ürünler.

Mahlkönig standardı için fiyat çok değil yalnız all around deyip tepesinde hopper olan cihaz üretmek mantıksız geldi bana. Belki çok efsane bir single dose aparatı varsa bilemem. Ev kullanıcısına bir adım yaklaşılmış ama mesafe hala kapanmamış.

Mahlkönig'in sanırım tüm modellerini deneyimledim, kullandım. Hepsi de malzeme kalitesi açısından üst seviye, kaliteli çıktısı olan cihazlardı. Türkiye fiyatı ne olur bilemiyorum, ama alırım gibi duruyor.

Son düzenleme:
Bana pek ev için uygun gibi gelmedi. Ev için uygun olması için single dose olması gerek değirmenin... Bu haliyle zaten eureka ve df64 piyasayı ev kullanıcosı olarak domine etmiş/edecek durumda...

kocaman hazne nedir arkadaş. Mahlkönig naptın be kardeşim. Ekran olması gönlümü fethetsede Single dose olmaması gerçekten üzücü. Aşırı cezbedici bir tarafını göremedim henüz.

Home deyip tepesine koca hazneyi yerleştirmenin mantığını bende anlayamıyorum. Single doz yap, isteyene hazneyi opsiyon olarak sun. İnsanla dalga geçiyorlar resmen.

kocaman hazne nedir arkadaş. Mahlkönig naptın be kardeşim. Ekran olması gönlümü fethetsede Single dose olmaması gerçekten üzücü. Aşırı cezbedici bir tarafını göremedim henüz.
Ben eve single doser olmayan o fiyata öğütücü kim alır anlamadım cidden. Bir de allround olması durumunu da kötüleştiriyor, her seferinde 5(?) gram kahve geçirilmesi gerekiyorsa ne kadar işlevli bir allround olur emin olamadım

Ben eve single doser olmayan o fiyata öğütücü kim alır anlamadım cidden.

Her ne kadar Home etiketiyle lanse edilse de, bu gibi modeller ticari işletmelerde yardımcı grinder olarak yer buluyor genelde. Mahlkönig Vario W modelden sattığım zaman da benzer bir durum olmuştu. Birkaçı ev kullanıcılarına gitmişti, geriye kalanın tamamı kafelerde ikişer üçer yer bulmuştu. Muhtemelen bu modelde de benzer durum olacak.

evet haznesi çok büyük, şekil olarak cazip değil ancak single dose olmamasına bu kadar takılmamak gerekir diye düşünüyorum. sonuçta piyasada single dose için üretilen çok az sayıda değirmen var, niche zero, df64 ve fiyat olarak eur 1000 den fazla olan değirmenler. evlerde kullanılan eureka'ların hiçbiri single dose için üretilmiş değil, ilave aparatlar ile bu sağlanmaya çalışılıyor. dolayısı ile bu makine niche zero'nun değil eureka'nın rakibi durumunda. eureka bu hafta içinde single dose için bir öğütücü çıkaracak sanırım, ona bakıp bir değerlendirmek lazım yine de.

single dose için üretilen çok az sayıda değirmen var, niche zero, df64 ve fiyat olarak eur 1000 den fazla olan değirmenler.
Hocam ufak bir düzeltme yapayım. Niche 499£, DF64 ise 420$. Yurt dışından direk sipariş versek, vergi ve kargo dahil 1000€'yu yine geçmez fiyatları.

Geri