Kemtuz
Üye
- İsim
- Kemal
Daha fazla
- İsim
- Kemal
- Değirmen
- Jx pro , severin elektrikli kahve öğütücü
- Ekipmanlar
- Nespresso, v60, french press, clever, aeropress
Ukrayna cay markası monomax' ın premium alt markası. Aromalı siyah ve yesil çay karışımları mevcut. Oldukça lezzetli bulduğum için denemek isteyenlere yol gostermesi icin bu başlığı actim. Ben 1001 nights ve splashes of champagne çeşitlerini denedim.
Splashes of champagne icerik;
Siyah çay (seylan )
Sencha yeşil çay (çin)
Kurutulmuş Çilek parçaları
Peygamber çiçeği yaprakları.
Bana Siyah çayla yeşil cayin harman yapilabilecegini gösteren bir karışım oldu. Cay sevmiyorum diyen arkadaslarim bile bu karışımı cok sevdi. Tahmin edilecegi gibi çilek tadı baskın ama cok hafif bir çay.
1001 nights içerik;
Siyah çay (seylan)
Sencha çay (çin)
Kurutulmuş elma parçaları
Peygamber çiçeği yaprakları
Kadife çiçeği yaprakları
Aspir çiçeği yaprakları
Gül tomurcukları
Kurutulmuş gül yaprakları.
Firmanın en iddialı olduğu ve en çok satan çayı bu. Tadında içerikten tahmin edileceği gibi elma ve gül tadı tanıdık. Ama tanıdık olmayan şahane lezzetlerde var. ısrarla öneririm.
Splashes of champagne icerik;
Siyah çay (seylan )
Sencha yeşil çay (çin)
Kurutulmuş Çilek parçaları
Peygamber çiçeği yaprakları.
Bana Siyah çayla yeşil cayin harman yapilabilecegini gösteren bir karışım oldu. Cay sevmiyorum diyen arkadaslarim bile bu karışımı cok sevdi. Tahmin edilecegi gibi çilek tadı baskın ama cok hafif bir çay.
1001 nights içerik;
Siyah çay (seylan)
Sencha çay (çin)
Kurutulmuş elma parçaları
Peygamber çiçeği yaprakları
Kadife çiçeği yaprakları
Aspir çiçeği yaprakları
Gül tomurcukları
Kurutulmuş gül yaprakları.
Firmanın en iddialı olduğu ve en çok satan çayı bu. Tadında içerikten tahmin edileceği gibi elma ve gül tadı tanıdık. Ama tanıdık olmayan şahane lezzetlerde var. ısrarla öneririm.