• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Lido 3

Ürünün Fiyatı
600

fonder

Üye
İsim
Fatih Mehmet Önder
Daha fazla  
İsim
Fatih Mehmet Önder
Espresso Makinesi
Lelit Grace
Değirmen
Comandante, Eureka Crono
Ekipmanlar
V60, Delterpress
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Keçiören
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Çankaya (Söğütözü)
Merhaba, tam 3 yıl önce aldığım Lido 3 değirmenimi satmaya karar verdim. 3-4 ay öncesine kadar aktif olarak kullandım. Comandante aldığım için boşa çıktı bu nedenle satıyorum. Bugüne kadar hep demleme için kullandım ancak espresso öğütümünde de başarılı olduğu söyleniyor. Tank gibi çok sağlam bir değirmendir ayrıca güzel bir taşıma çantası da mevcut. Öğütüm kalitesinin oldukça iyi olduğuna inanıyorum zamanında Kruve ile denemeler yapmıştım. Fiyat olarak 750 tl düşündüm ama uzun zamandır ikinci el Lido 3 ilanı görmediğim için fiyattan emin olamadım, konuşulabilir. 3 yıldır kullanmam nedeniyle birkaç kozmetik kusuru var: Ayar çentiğinin üstündeki mavi boya çıktı, ayar mekanizmasının içinde bir takım soyulmalar mevcut. Ofiste duruyordur birkaç aydır temizledikten sonra fotoğraflarını paylaşabilirim. Mümkünse Ankara içi görüşerek satmak istiyorum. Alan kişinin denemesi kozmetik kusurlarını görmesi benim içimi rahatlatacak. Sorunuz olursa seve seve cevaplarım.

Güncel 700 lira

650 lira ile satışa devam.

türk kahvesi performansı nasıl?

türk kahvesi ile pek aram olmamasına rağmen sadece denemek için birkaç öğütüm yapmıştım kendi lidom ile, gayet iyi gelmişti sonuçlar ama öğütüm uzun sürüyor ve yoruyor o kadar ince öğütümlerde. yine de tahmin ediyorum ki el öğütücüleri arasında en kolay türk kahvesi öğüteceğiniz seçenek lido olur. bunun dışında da bir lido 3 kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ederim öğütücüyü öğütücü arayan herkese . 650tl gerçekten inanılmaz ucuz bir fiyat.

türk kahvesi ile pek aram olmamasına rağmen sadece denemek için birkaç öğütüm yapmıştım kendi lidom ile, gayet iyi gelmişti sonuçlar ama öğütüm uzun sürüyor ve yoruyor o kadar ince öğütümlerde. yine de tahmin ediyorum ki el öğütücüleri arasında en kolay türk kahvesi öğüteceğiniz seçenek lido olur. bunun dışında da bir lido 3 kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ederim öğütücüyü öğütücü arayan herkese . 650tl gerçekten inanılmaz ucuz bir fiyat.
Ben comandante aldığımdan beri sadece ofiste haftada 1-2 kullanıyorum ancak öncesinde 3 sene keyifle kullanmıştım. Türkiye'de satışı olmadığı için çok popüler bir ürün değil o yüzden talep olmadı sanırım. İnce öğütümlerde neredeyse hiç kullanmadım ancak almadan önce başarılı olduğundan emin olmuştum. Süre konusunda çok haklısınız, tank gibi oldukça kompakt bir değirmen ancak hızlı olduğunu söyleyemem. Fiyatı 200 dolara yakın şu an ancak ben birinin işine yarasın ve ben de kendime belki 1-2 ekipman alırım diyerek uygun fiyata satışa çıkarmaya karar verdim.

Satıştan umudumu kesip kız arkadaşıma hediye ettim.

keşke dm ye yanıt vereydiniz

Nasılsa kaçırmışım bu ilanı ama görmüş olsaydım alabilirdim muhtemelen. Yok yok çok para gitti zaten Vario-W belimi büktü bir şey almamalıyım bir şey almamalıyım bir şey almamalıyım

Aslında bu forumdaki en makul, satılması gereken ilk değirmendi, ama ikinci el piyasası yurdumda olmamasından mütevellit tavsiye edemedim kimseye.

2 yıl sonra yeniden aktif. 5 yıldır kullanıldığından boya atması vs gibi sorunları var ancak tank gibi sapasağlam değirmendir. Fiyat 600. Bayrama kadar Ankara içi elden teslim.

Geri