Underwood
Üye
Uzun zamandır espresso tüketiyorum ancak son zamanlarda artık tamping olayından biraz sıkılmaya başladım çünkü gerçekten düzgün bir tamping için levelerın şart olduğunu düşünmeye başladım, zaten hızlıca yapıp tüketmek istiyorum ancak portafiltre de kahve düzgünleştirip sonra tamp etmek gerçekten bir toolsuz zor gibi görünüyor. Mokkanın levelerini almak istedim ancak mokkanın levelerında maalesef düzgün bir ayarlama olduğu konusunda şüphelerim var çünkü düzleştirdikten sonra tamping içinde bir alan kalması gerekiyor bunun içinde levelerın ucu çok derin olmaması gerekli gibi.
Bu video da Metin bey'in kullandığı pullman enfes bir seri ancak tabiki de çok pahalı. Sorum şudur acaba piyasadaki diğer leveler toollar ile bu videodaki gibi bir verim almak mümkünmüdür? Motta levelerla özellikle de? kullanan varsa yorumlarını merak ediyorum. Teşekkürler.
Bu video da Metin bey'in kullandığı pullman enfes bir seri ancak tabiki de çok pahalı. Sorum şudur acaba piyasadaki diğer leveler toollar ile bu videodaki gibi bir verim almak mümkünmüdür? Motta levelerla özellikle de? kullanan varsa yorumlarını merak ediyorum. Teşekkürler.