Selamlar gelişmiş ayarları nasıl yapıyoruz? Bende de Victoria var yaklaşık 10 aydır, hızlı ısınması ve stabilite, PID ayarı ve ekran, 58 mm portafiltre benim için başlıca alım sebepleriydi.-Lelit victoria yaklasik 1 yıl kullandım.
-Başlık yapısı bu fiyat bandında olması ve sıcaklık stabilitesi gayet iyiydi. 58mm olması portafiltre, sepet, duş başlığı vb yükseltmeler için geniş satın alma seçeneği sağlıyor.
-Makine kısa sürede shot vermeye hazır hale geliyor hatırladığım yaklaşık 7dk gibi.
-Sıcaklık derecelerini ve preinfusion zamanı ayarları PID kontrolü olması ve gelişmiş digital ekranı olması sebebi ile oldukça rahat.
Örneğin gelişmiş ayarlara girip buradan 4 sn pompayı çalıştır sonra gelecek 6 sn boyunca pompayı durdur ve buhar basıncı uygula yapabilirsin. Zamanlamayı ister 4/6 yapar ister 2/4 yaparsın nasıl istersen.
-Süt köpürtmesi ev kullanımı için yeterli seviyede fakat dual boiler makina kadar hızlı değil.
-OPV ayarı için makinanın dış kabuğunu söküp vidasindan ayarlayabilirsin.
-Genel olarak malzeme kalitesi fiyat bandına göre çok iyi.
-Vibrasyon pompası kaynaklı sesler olabilir bunun için bazı noktalarda örneğin drip trayde yalitim bantlari kullanarak ses azaltılabiliyor.
-Pompada göstergesi ve taşlarda arka aydınlatma olması güzel.
Lelit victoria ile ilgili aklınızda herhangi bir soru olur ise yardımcı olabilirim. Yukarıda bahsettiğim victoria satılık ilanındandır. Eger düşünürseniz iletişime geçebilirsiniz.