• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Lelit Vitoria pl91t, profitec go, stone lite premium hk.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan volcano
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

volcano

Barista
İsim
volcano
Daha fazla  
İsim
volcano
Bu 3 makine hakkında bilgisi olan, kullanan, karşılaştırma yapabilecek olan varsa bu başlık altında görüşlerini bildirirse çok sevinirim.

-Lelit victoria yaklasik 1 yıl kullandım.
-Başlık yapısı bu fiyat bandında olması ve sıcaklık stabilitesi gayet iyiydi. 58mm olması portafiltre, sepet, duş başlığı vb yükseltmeler için geniş satın alma seçeneği sağlıyor.
-Makine kısa sürede shot vermeye hazır hale geliyor hatırladığım yaklaşık 7dk gibi.
-Sıcaklık derecelerini ve preinfusion zamanı ayarları PID kontrolü olması ve gelişmiş digital ekranı olması sebebi ile oldukça rahat.
Örneğin gelişmiş ayarlara girip buradan 4 sn pompayı çalıştır sonra gelecek 6 sn boyunca pompayı durdur ve buhar basıncı uygula yapabilirsin. Zamanlamayı ister 4/6 yapar ister 2/4 yaparsın nasıl istersen.
-Süt köpürtmesi ev kullanımı için yeterli seviyede fakat dual boiler makina kadar hızlı değil.
-OPV ayarı için makinanın dış kabuğunu söküp vidasindan ayarlayabilirsin.
-Genel olarak malzeme kalitesi fiyat bandına göre çok iyi.
-Vibrasyon pompası kaynaklı sesler olabilir bunun için bazı noktalarda örneğin drip trayde yalitim bantlari kullanarak ses azaltılabiliyor.
-Pompada göstergesi ve taşlarda arka aydınlatma olması güzel.

Lelit victoria ile ilgili aklınızda herhangi bir soru olur ise yardımcı olabilirim. Yukarıda bahsettiğim victoria satılık ilanındandır. Eger düşünürseniz iletişime geçebilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu makinelerdense Lelit Mara X alırdım, ki aldım da. Dijital ekran PID'si olmasındansa E61 grup başlığı olması daha mantıklı geldi bana. Portafiltrenin, bardakların sıcacık olması iş akışını önemli ölçüde azaltıyor benim için. Diğer türlü PID Mara'da da var zaten.

Mara X kendi fiyat bandında çok iyi bir cihaz flow control kiti de eklenince daha da keyifli hale geliyor. Fakat başlığı açan arkadaşın fiyat bandı ve seçenekleri arasında olmamasından dolayı mara x bu başlığa konu edilmedi.

-Lelit victoria yaklasik 1 yıl kullandım.
-Başlık yapısı bu fiyat bandında olması ve sıcaklık stabilitesi gayet iyiydi. 58mm olması portafiltre, sepet, duş başlığı vb yükseltmeler için geniş satın alma seçeneği sağlıyor.
-Makine kısa sürede shot vermeye hazır hale geliyor hatırladığım yaklaşık 7dk gibi.
-Sıcaklık derecelerini ve preinfusion zamanı ayarları PID kontrolü olması ve gelişmiş digital ekranı olması sebebi ile oldukça rahat.
Örneğin gelişmiş ayarlara girip buradan 4 sn pompayı çalıştır sonra gelecek 6 sn boyunca pompayı durdur ve buhar basıncı uygula yapabilirsin. Zamanlamayı ister 4/6 yapar ister 2/4 yaparsın nasıl istersen.
-Süt köpürtmesi ev kullanımı için yeterli seviyede fakat dual boiler makina kadar hızlı değil.
-OPV ayarı için makinanın dış kabuğunu söküp vidasindan ayarlayabilirsin.
-Genel olarak malzeme kalitesi fiyat bandına göre çok iyi.
-Vibrasyon pompası kaynaklı sesler olabilir bunun için bazı noktalarda örneğin drip trayde yalitim bantlari kullanarak ses azaltılabiliyor.
-Pompada göstergesi ve taşlarda arka aydınlatma olması güzel.

Lelit victoria ile ilgili aklınızda herhangi bir soru olur ise yardımcı olabilirim. Yukarıda bahsettiğim victoria satılık ilanındandır. Eger düşünürseniz iletişime geçebilirsiniz.
Selamlar gelişmiş ayarları nasıl yapıyoruz? Bende de Victoria var yaklaşık 10 aydır, hızlı ısınması ve stabilite, PID ayarı ve ekran, 58 mm portafiltre benim için başlıca alım sebepleriydi.
Oldukça yeterli bir makine.

Aşağıdaki video sayesinde fark etmiştim.

Bu ayarlaması hangi taşlarla yapıldığı ile ilgili de aşağıdaki video yardımcı olabilir.

PL81T, PL91T ve PL92T benzerlikler gösterdiği için yukarıdaki videolardan faydalanabilirsiniz.

Geri