• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Lelit pl41plus pid vs rancilio silvia

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Elvis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Elvis

Yeni Üye
İsim
Edip
Daha fazla  
İsim
Edip
Merhaba arkadaşlar

Kahve ile bayadir tanışıyoruz fakat bu foruma üye olmayı erteledim hep kısmet bugüneymiş :)

Arkadaşım yeni makina bakıyor. Bu başlıkta yazdığım iki model arasında kaldı onun forum vs pek işi olmadigi için bende size sormak istedim. Rancilio sıfırı biraz daha pahalı fiyat olarak karşılaştırma yaparsak fakat model ve içerik olarak ikiside aynı özelliklere sahip hatta lelit ek olarak PID var. İkisinin de buhar kazanı 300 ml siz olsanız hangisini tercih edersiniz. Buna ek olarak 3 4 yıllık 4 bin civarına nuova simonelli Oscar 2 mi almak mantıklı

Buna ek olarak 3 4 yıllık 4 bin civarına nuova simonelli Oscar 2 mi almak mantıklı

Sütlü seviyorsa kesinlikle oscar 2. Sütlü sevmiyorsa yine oscar 2.

Bahsettiğiniz Lelit ve Rancilio giriş üst segment cihazlar. Oscar 2 ise orta segment bir cihaz. Yaklaşık 1.5 lt kazanı ile hem sütlü hem sütsüz arka arkaya güzel shotlar alabilirsiniz.

Evet sütlü içecek seviyor fakat 4-5 yıllık makineyi de lelit sıfırı kadar para da vermek istemiyor peki bu Oscar alırken neye dikkat etmesi lazım özellikle bakması gereken bir yer varmidir

Evet sütlü içecek seviyor fakat 4-5 yıllık makineyi de lelit sıfırı kadar para da vermek istemiyor peki bu Oscar alırken neye dikkat etmesi lazım özellikle bakması gereken bir yer varmidir

İnternetten fotoğraflarına baksın sonra alacağı cihazın kapağını açıp baksın. Parça vs eksik mi diye.

Onun dışında cihazı çalıştırıp gruptan su geliyor. Buhar üretiyor mu? Portafiltresi var mı onlara bakabilir.

Şuan güncel fiyatı 6800 halen sıfırını almak mantıklı mı peki
Oscar 2 nin mi?

3500 tl ye alabilirseniz mükemmel bir fiyat. Kolay bozulabilecek cihaZlar değiller. Yedek parçalarını elektros.it sitesinden temin edebilirsiniz.

Hem oscar hem de musica yıllarca kullandım. Tank gibi cihazlar.

Evet Oscar 2 4 bin TL bulmuş arkadaş bende onu önerdim bakalım ne yapacak önerileriniz için tşk ederim

Peki son olarak bir soru daha sorsam size lelit pl042 anita temd model gel bura da satılan pidli kendinden öğütücusü olan lelit Anna ile lelit FRED kombinasyonu gibi olan bu makina mi daha mantıklı yoksa Amazon üzerinden breville barista ekspres almak mı daha mantıklı olur ikiside aynı fiyatlarda breville Amazon üzerinden geliyor

İyi forumlar arkadaşlar bu konuda fikir verebilecek var mı teşekkürler lelit anıta PID ve breville barista express

Geri