• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Lelit Pl 42 Em Espresso Makinesi yardım

Mustafa2727

Yeni Üye
Meraba arkadaşlar bu makinayı aldım bugün geldi ama hangi sepeti kullanacağım makinayı nasıl kullanacağım bilmiyorum öğütmü yapıp büyük sepete koyuyorum düğmeye bastığımda sürekli akış oluyor kendim durdurmam lazım sanırım otomatik değil, bir de sizce kullanmalımıyım yoksa tam otomatik kahve makinasımı alayım iade edip philipsin var tam otomatik, genelde espresso içerim çok fark olurmu tatta

Merhaba makineyi kendiniz durdurmanız gerekiyor. Hangi ayarda kaç gram kahve öğüttünüz kaç sn sürdü gibi bilgiler paylaşırsanız daha iyi olur yardımcı olmak adına

Makineyi kendiniz durdurmanız gerekiyor. Pompayı çalıştırdıktan sonra kabaca 25-30 sn de koyduğunuz kahve miktarının iki katı çıktı elde etmelisiniz. Örnek veriyorum 16 gr kahve 32 gr espresso çıktısını 25-30 sn aralığında elde etmelisiniz. 25 sn den kısa sürdü daha ünce öğütün daha uzun sürdü daha kalın öğütün.

Philips ile aralarında çok fark olur, bende philips kullanıyorum. Tam otomatikler bana göre gerçek espresso yapamıyor ne yazık ki.

Teşekür ederim iade edeceğim benlik değil bu manuel makinalar, yinede en iyi espresso veren tam otomatik kahve makinası önerisine açıpım maksimum 6 bin

Geri