• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Lelit Mara x v2 veya alternatifleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozkanme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozkanme

Barista
İsim
Ozkan
Daha fazla  
İsim
Ozkan
Merhaba arkadaşlar. Uzunca bir süredir Beko 2170 OPV+PID Mod ve Naked portafiltre ile kullandım. Kahvelerimin artık daha güzel içimler elde ediyorum. Aklımda yeni bir cihaz alma fikri oluştu tabi hala kesin olmamakla birlikte😀. Elimdeki PID ile güzel sıcaklık değerleri ayarlayabiliyorum 92-92-100-102 derrceler ve dahası. Lelit mara X gözüme çok hoş geliyor yorumlarıda okudum kullananlar genel itibariye memnun. Fakat Mara X en fazla 96-98 dereceye çıkıyor diye biliyorum. Mara X fiyat bandı belli. 36-37 bin bandında alınabilir cihaz önerileriniz neler olur.

Merhaba arkadaşlar. Uzunca bir süredir Beko 2170 OPV+PID Mod ve Naked portafiltre ile kullandım. Kahvelerimin artık daha güzel içimler elde ediyorum. Aklımda yeni bir cihaz alma fikri oluştu tabi hala kesin olmamakla birlikte😀. Elimdeki PID ile güzel sıcaklık değerleri ayarlayabiliyorum 92-92-100-102 derrceler ve dahası. Lelit mara X gözüme çok hoş geliyor yorumlarıda okudum kullananlar genel itibariye memnun. Fakat Mara X en fazla 96-98 dereceye çıkıyor diye biliyorum. Mara X fiyat bandı belli. 36-37 bin bandında alınabilir cihaz önerileriniz neler olur.
Pid de 102 eğer ofset yapılmamışsa 103 değil bilginiz olsun. Pid de okunan 102 kazan dış sicskligi oluyor.

Abi 100 derecede su buhar oluyor zaten ne yapacaksın o dereceleri 🤣 98 derece bile çoğu çekirdek için fazla yüksek bir ısı bence.

Mara X kullanıyorum. 95 dereceler bile ağzımı yakıyor. Vadettiği sıcaklığı veriyor yani. Ben çok memnunum ve hiç pişman değilim. Bütçe varsa ve espresso içmeyi seviyorsan hiç düşünme derim.

Bu arada uzun uzun yazmayacağım ama o fiyat bandında tüm alternatifleri değerlendirerek Mara'ya karar vermiştim ben de.

Geri