• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Lelit mara x mi ecm classika ıı pıd mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dtmfko7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dtmfko7

Yeni Üye
İsim
fahri
Daha fazla  
İsim
fahri
Merhabalar,lelit mara x ve ecm classika 2 pıd arasında kaldım,lelit emi ye göre şu anda avantajlı fiyatta ,emi 11.500 elit 10 bin tl.Hangisini neden tavsiye edersiniz?

Son düzenleme:
Ecm tek kazanlı aynı anda buhar üretip espresso alamazsınız. Mara x ile aynı anda espresso alıp süt köpürtebilirsiniz.

Mara X alın keyfinize bakın. Yiğit Bey ile sıkı pazarlık etmeyi unutmayın :)

Lelit Mara X sırf sessizliği için bile alınır. Bianca almadan önce denemek için Gelbura ofisine gittiğimde hem Mara X'i, hem de Bianca'yı deneyip kurcalamıştım epeyce.

ECM'yi hem başlıkta hem mesajda yanlış yazmışsınız bence eliniz gitmiyor 😁 açıkçası ikisi arasında kalsam, eğer sütlü içecek de seviyorsam mara x alırdım. Hiç sütlü içecek içmememe rağmen benim de aklımı epey kurcalamıştı.

ECM'yi hem başlıkta hem mesajda yanlış yazmışsınız bence eliniz gitmiyor 😁 açıkçası ikisi arasında kalsam, eğer sütlü içecek de seviyorsam mara x alırdım. Hiç sütlü içecek içmememe rağmen benim de aklımı epey kurcalamıştı.
Çok haklısınız,ems kendi işimle ilgili bir marka,el alışkanlığı:)

Net Mara X

Segmentleri farklı cihazlar. Mara X daha üst segment bir cihaz.

Mara x te tek kazanlı diye biliyorum

Evet ama HX kazan direk buhar üretir soğuk su kazanın içinden geçerek ısınır aynı anda süt ısıtıp Espresso shot alabilirsiniz.

Ecm tek kazan shot aldıktan sonra buhar modunu aktif edip suyun buhar olmasını beklersiniz. Sonrasında Espresso demlemek isterseniz tekrar soğumasını beklersiniz.

Geri