doğukan
Barista
- İsim
- Doğukan
Daha fazla
- İsim
- Doğukan
Merhaba arkadaşlar.Delonghi ile başladığım yolculuğum bottomless portafiltre,leveler-tamper ve eureka öğütücü iyileştirmeleriyle gayet tatminkar sonuç verdi ,kendimi geliştirme fırsatım oldu ve artık delonghiyi satıp daha üst düzey bir cihaza geçmek istiyorum.Bu konuda iki cihaz arasında küçük farklar var gibi görünüyor ve buna bağlı fiyat farkıda var.Sizlere danışmak istedim.Yardımcı olursanız memnun olurum.Grace de fincan yüksekliği daha iyi ama benim için diğer farklar daha önemli ve bunlara değermi?
1- Grace de ön demle var anna da yok,bu ne kadar lezzette fark yaratır
2.Grace ekranı daha donanımlı özellikle timer basit ama işe yarar birşey
3. Timer süresi dolunca otomatık duruyormu yoksa elle düğmeyi kapamamız mı gerek.Yani delonghideki gibi süreyi ayarla bir kere ve tek yada çift fincan düğmesine bas,o süre dolunca otomatik dursun.Bunda da böyle mi yoksa düğmeye basmazsanız akmaya devammı eder?
Dış malzeme grace daha iyi ve bilmediğim başka şeylerde varsa aradaki farklar çok elzem değilse daha uygun olan annayı alacağım ama önemli fark yaratır dersenız bırkac bın daha ekleyip grace
1- Grace de ön demle var anna da yok,bu ne kadar lezzette fark yaratır
2.Grace ekranı daha donanımlı özellikle timer basit ama işe yarar birşey
3. Timer süresi dolunca otomatık duruyormu yoksa elle düğmeyi kapamamız mı gerek.Yani delonghideki gibi süreyi ayarla bir kere ve tek yada çift fincan düğmesine bas,o süre dolunca otomatik dursun.Bunda da böyle mi yoksa düğmeye basmazsanız akmaya devammı eder?
Dış malzeme grace daha iyi ve bilmediğim başka şeylerde varsa aradaki farklar çok elzem değilse daha uygun olan annayı alacağım ama önemli fark yaratır dersenız bırkac bın daha ekleyip grace