• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Lelit fred öğütmeme sorunu,

Arkadaşlar herkese merhaba espresso için lelit fred kullanıyorum lakin öğütücüde bir sorun var hep aynı incelikte(Türk kahvesi inceliğinde) cihazı da yeni almıştım. Aslında ben bu sorundan pek emin değildim lakin Ankarada güvendiğim bir kaç kafenin baristasına gösterdim onlarda aynı sorun var dediler. Sizce ne yapmalıyım? Gel buradan almıştım kargodan kırılabilmesinden çok korkuyorum önceden hopper ını kırmıştım. Sizce Ankarada bunu yaptırabileceğim bir yer var mı?

kesiciyi tamamen söküp temizlediniz mi hiç bazen alt kısmın içinde kahveler sıkışıyor

Geri