• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Lelit fred ne kadar iyi,

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Addicted
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkese merhaba, yakın bir zamanda yeni kahve makinesi almak istiyorum bir sürü seçenek var bu konuya hiç girmek istemiyorum lakin kafamda takılan bir sorun var. Bir kaç ay önce lelit fred almıştım sizce bu öğütücü lelit elizabeth, mara x gibi makinelerin yanında çok efektif olabilir mi? Yeni bir öğütücü almaya galiba bütçem yetmeyecek, ya da atıyorum öğütücümü satarsam o fiyata anca eski Simonelli öğütücülerden filan oluyor. Ama benim öğütücüm daha bir kaç kg anca öğütmüştür o yüzden elden çıkarmak ne kadar mantıklı bilmiyorum. Ama forumda çok görüyorum homojen öğütmediğine dair. Siz ne düşünüyorsunuz? Acaba bu öğütücüyle dediğim klasmandaki makinelerle güzel espresso elde edilebilir mi?

Selamlar,
Espresso urunleri biraz ne kadar ekmek o kadar kofte durumunda. Lelit fred baslangic icin bir ogutucu. Kotu espresso icmezsiniz bu makinelerden birini alirsaniz. Tabi makineyi de kullanmayi iyi bilmek lazim. Ama tabiki hic bi cekirdekten tam performans alamazsiniz. Bu su demek degil yanlis anlasilmasin; fred le kotu espresso icicem. Hayir. Zaten espresso yapiminda en onemli sey bence ekipmanlarini tanimak. Fred ve yanina alacaginiz espresso makinesini iyi tanir ve alisirsaniz 10 uzerinden 7-8 kahveler elde edersiniz. 2 de cikabilir ama bu sizin performansiniza bagli. Ama kesinlikle 10 alamazsiniz tabiki. Bana sorarsaniz fred kalsin, yeni makinenizi alin. Alisin. Bu arada butce yapmaya baslayin. Ve yanina daha iyi bir degirmen alin. Hepimizin herseyi ayni anda alabilicek durumu yok. Ama bu sekilde zamanla herkes istedigi ekipmanlara kavusabiliyor. Dert etmeyin. Alin bir elizabeth. Bu italyan cift sizi uzmez. Ileride koca kocayinca citir bir koca buluruz sizin elizabeth e.😁

Hahahahaha hocam çok teşekkürler yardımınız için aslında bayağı bir arada kaldım, appartemento, mara x , bir de son olarak bu ticari grubundan biraz daha uygun olduğu için brawi k-one bir de Expobar office e bakmıştım şu an hala daha araştırıyorum forumlarda vs. İnşallah bir haftaya almış olacağım

Appartamento daha şık bir cihaz ama mara x daha performanslı. Ben bu ikisinde mara x i tercih ederim. Elizabeth aralarında en çirkini. Ama bence en de yüksek performanslısı. Kalite anlamında. Diğerlerini bilmiyorum. Bu yüzdende önyargım ile hiç girmeyin derim.

Appartamento daha şık bir cihaz ama mara x daha performanslı. Ben bu ikisinde mara x i tercih ederim. Elizabeth aralarında en çirkini. Ama bence en de yüksek performanslısı. Kalite anlamında. Diğerlerini bilmiyorum. Bu yüzdende önyargım ile hiç girmeyin derim.
Çok teşekkür ederim hocam benimde okuduğum kadarıyla yorumlar hep elizabethin daha kuvvetli olduğu ama bir tık daha az estetik olduğu hakkında

Geri