• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Lelit Fred Kalibrasyonu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Corvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Corvo

Barista
Merhaba
Öğütücüde bildiğiniz gibi haznesinde numaraalar var oraya göre incelik ayarı yapılıyor ancak haznesi bağımsız olarak dönebildiği için ayar da bozulabiliyor.

Dişlileri sonuna kadar sıkıp numarayı 1e getirerek bu sorunu çözebilir miyiz?

Kullananlar yanıtlarsa sevinirim.

Merhaba ben o sayıları önemsemiyorum açıkcası. İşaretlediğim parçanın konumu baz alarak ayarlıyorum

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2023-03-30 181956.png
    Ekran görüntüsü 2023-03-30 181956.png
    106.6 KB · Görüntüleme: 32
Hocam zaten klik gibi bir şey olmadığı için bir şey söyleyemem yanlış olur. Fakat hızlı aktığı yerden yavaş yavaş inceltin bir anda ayar vidasını aşırı çevirmeyin. Minik minik incelterek gidin doğru noktayı bulacaksınız. Bir de öğüttükten sonra da tartın değirmenin içinde bir miktar kahve kalabiliyor sepete eksik koymuş olmayın.

Merhabalar,
Aşağıdaki videoda temizlik ve sıfırlama işlemi anlatılıyor oradan bakarak gerekli işlemleri yapabilirsiniz. Rakam vermek doğru değil yani kahveye göre değişir tabi ama kahve bacası kısmındaki vidayı baz alarak 2 civarından başlayabilirsiniz espresso için.

Geri