• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Lelit Bianca PL162T V3 Çift Kazanlı Makine için Değirmen Önerisi

vahitceylan

Yeni Üye
Merhabalar elimde Lelit Bianca PL162T V3 modeli espresso makinesi var değirmen almak için kararsız kaldım aklımda Eureka Mignon XL Kahve Öğütücüsü var makinem için en uygunu bundan mı almalıyım yoksa Eureka ORO Mignon Single modeli birşey mi almalıyım karar veremedim düşündüğüm model aşağıda

eureka-xl-ogutucu-krom.jpg

Merhabalar elimde Lelit Bianca PL162T V3 modeli espresso makinesi var değirmen almak için kararsız kaldım aklımda Eureka Mignon XL Kahve Öğütücüsü var makinem için en uygunu bundan mı almalıyım yoksa Eureka ORO Mignon Single modeli birşey mi almalıyım karar veremedim düşündüğüm model aşağıda

Ekli dosyayı görüntüle 29507
Allahım ne olur bana da böyle konular açmayı nasip et diye dua edesin geldi😂

Mignon zero ile kullanıyorum fiyatına göre gayet memnunum çıkmış olsa aldığım dönem oro alırdım

espressoperfettoda kutusu çıtır hasarlı olduğu için indirimli ORO'lar vardı, onu önermek için gelmiştim ama biri tüm sülalesine birer tane almış olacak ki bitmiş galiba :D
Umarım amcam dayım falan almıştır ya 😂 elektrikli single doz olarak benim de radarımdaydı. Eureka atom specialty 75 güzel alet ama singleda biraz sıkıntı. K pro ise yoruyor insanı incede. Timemore u 78 turbo modelini aldım o da espressoya inmeyecek. Bi single doz elektrikli alınca değirmen setimi tamamlayacağım umarım 😂

Umarım amcam dayım falan almıştır ya 😂 elektrikli single doz olarak benim de radarımdaydı. Eureka atom specialty 75 güzel alet ama singleda biraz sıkıntı. K pro ise yoruyor insanı incede. Timemore u 78 turbo modelini aldım o da espressoya inmeyecek. Bi single doz elektrikli alınca değirmen setimi tamamlayacağım umarım 😂
Burası yeri değil tabi ama bir ara 078 için tecrübelerinizi öğrenmek isterim. Filtre performansını öve öve bitiremedi yutubırlar, insan merak ediyor :D

Bu arada madem parazit yaptım bir değirmen önerisi bırakayım. Dişli upgrade imkanı sağlayan ve şu sıra indirim muhabbetine çok uyguna gelen df64 öneririm ben. Ivır zıvır şeyleri çok uğraştırıyor ya da kalite hissiyatı eksik doğru ama f/p olarak üstüne yok bence.

Hatta Mignon XL fiyatını gördükten söyleyebilirim ki şu da akılda tutulmalı bence:

Geri