Allahım ne olur bana da böyle konular açmayı nasip et diye dua edesin geldiMerhabalar elimde Lelit Bianca PL162T V3 modeli espresso makinesi var değirmen almak için kararsız kaldım aklımda Eureka Mignon XL Kahve Öğütücüsü var makinem için en uygunu bundan mı almalıyım yoksa Eureka ORO Mignon Single modeli birşey mi almalıyım karar veremedim düşündüğüm model aşağıda
Ekli dosyayı görüntüle 29507
Umarım amcam dayım falan almıştır yaespressoperfettoda kutusu çıtır hasarlı olduğu için indirimli ORO'lar vardı, onu önermek için gelmiştim ama biri tüm sülalesine birer tane almış olacak ki bitmiş galiba![]()
Burası yeri değil tabi ama bir ara 078 için tecrübelerinizi öğrenmek isterim. Filtre performansını öve öve bitiremedi yutubırlar, insan merak ediyorUmarım amcam dayım falan almıştır yaelektrikli single doz olarak benim de radarımdaydı. Eureka atom specialty 75 güzel alet ama singleda biraz sıkıntı. K pro ise yoruyor insanı incede. Timemore u 78 turbo modelini aldım o da espressoya inmeyecek. Bi single doz elektrikli alınca değirmen setimi tamamlayacağım umarım
![]()