• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Lelit Bianca Kahve posasi kuru cikmiyor??

marcelosalas

Yeni Üye
İsim
Salih Gökçe
Daha fazla  
İsim
Salih Gökçe
Merhaba arkadaslar Lelit Bianca ile kahve yaptiktan sonra kahvenin posasi cok islak cikiyor. Abimde Sage barista express var super kuru cikariyor posayi ikisinin arasinda devasa fiyat farki var. anlamadim gitti bir boyle? yoksa onemli deilmi acaba?

Merhabalar. Kahve posası (keki) önemli bir gösterge değildir. Çekirdeğe göre de farklılık gösterebilir diğer parametrelere göre de. Moral bozmanızı gerektirecek bir şey yok bana göre, fincana ve lezzete odaklanmanızı öneririm.

Merhabalar. Kahve posası (keki) önemli bir gösterge değildir. Çekirdeğe göre de farklılık gösterebilir diğer parametrelere göre de. Moral bozmanızı gerektirecek bir şey yok bana göre, fincana ve lezzete odaklanmanızı öneririm.
cok tesekkurler . ozaman fazla takmaya gerek yok. cunki arkadasimda ayni kahveyi kullaniyor onun makine sage barista express kupkuru cikarior benimki islak kafama takildi :)

Merhaba arkadaslar Lelit Bianca ile kahve yaptiktan sonra kahvenin posasi cok islak cikiyor. Abimde Sage barista express var super kuru cikariyor posayi ikisinin arasinda devasa fiyat farki var. anlamadim gitti bir boyle? yoksa onemli deilmi acaba?
Selamlar. Aynı sorunu ben de yaşadım. Kahve dozajımı 18gramdan 20grama çıkarıp demleme ısısını 95ten 93e indirdim. Sonuç inanılmaz oldu. Umarım sizin çekirdeklerde de işe yarar. :)

Geri