• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Lazika

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan appa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

appa

Üye
Daha fazla  
Değirmen
Comandante
Ekipmanlar
Hario v60,Aeropress,Soy Cezve,Bialetti Dripper
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İzmir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Gaziemir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Buca
Forumda yerli çayımız olan lazika'dan hiç bahsedilmemiş. Yayla çaylı siyah çaylarını denemiş ve çok beğenmiştim. Tekrar sipariş vereceğim. Var mı grubumuzda lazika sever?

Nasıl bir çay? Eğer forumda bahsedilen diğer siyah çayları içtiyseniz "Seylan, assam vs." kalite ve tat olarak bunlara göre ne durumda? Merak ettim açıkçası.

Forumda yerli çayımız olan lazika'dan hiç bahsedilmemiş. Yayla çaylı siyah çaylarını denemiş ve çok beğenmiştim. Tekrar sipariş vereceğim. Var mı grubumuzda lazika sever?
Lazika firmasının çaylarını denedim klasik Türk çayı fazla abartılan bir çay markası Çaykurdan farkı olduğunu düşünmüyorum. Beta Tea - Taç Yaprak daha başarılı olduğunu söyleyebilirim.

ben ikiçay firmasının yayla çayını denedim. bana içerisine kekik eklenmiş türk çayı hissini verdi. çok beğenmemiştim.

Ben de büyük bir hevesle alıp hayal kırıklığına uğrayanlardanım.

internet sitesine baktım da "budur" diyebileceğimiz bir vitrin ürünü göremedim. acaba ben mi gözden mi kaçırdım?

Lazika firmasının çaylarını denedim klasik Türk çayı fazla abartılan bir çay markası Çaykurdan farkı olduğunu düşünmüyorum. Beta Tea - Taç Yaprak daha başarılı olduğunu söyleyebilirim.
Beta'yı denemedim bir denemekte yarar var,bir ara meraktan sipariş edeceğim.
Nasıl bir çay? Eğer forumda bahsedilen diğer siyah çayları içtiyseniz "Seylan, assam vs." kalite ve tat olarak bunlara göre ne durumda? Merak ettim açıkçası.
Açıkçası ben çayda kekremsiliği sevmiyorum, yumuşak içimli hoş bir çay olarak kaldı aklımda. Bundan 3 ay önce almıştım. İyi bir demleme ile iyi sonuç almıştım.

şu an içiyorum beta-taç yaprak. 6 aydır çaykur altınbaş içen biriyim ve bu çay bana fazla yumuşak içimli geldi. ama aynı zamanda çok temiz bir içimi var. howdah ile blend edeceğim bence yakışacaklar 🙃

şu an içiyorum beta-taç yaprak. 6 aydır çaykur altınbaş içen biriyim ve bu çay bana fazla yumuşak içimli geldi. ama aynı zamanda çok temiz bir içimi var. howdah ile blend edeceğim bence yakışacaklar 🙃
Beta Taç yapragı biraz fazla koymak gerekiyor demliğe. Ek olarak daha yogun bir çay seviyorsanız Betanın Yüksek tepeler ve Kızıl dem paketlerini deneyebilirsiniz. Ben Mesala Taç yaprağın içerisine 1 Tutam Mevlana Tea ekliyorum daha yoğun aromatik bir içim elde ediyorum.

Çok iddialı olucam ama gerçekten şu an ülkemizdeki en iyi siyah çay sanırım Gürçay İncebel ve Doğuş export.
Marketlerde sanırım zor bulunuyorlar.
Gürçay incebel kg fiyat 32 tl.
Doğuş export’da sanırım hemen hemen aynı fiyat olmalı.
Bu arada bakır demlik’den şaşmayalım arkadaşlar 😉

Geri