• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Latte'ye Şeker Atıyor musunuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Corvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Corvo

Barista
Filtre kahveyi kesinlikle şekersiz içiyorum, içindeki şeker yetiyor bile ama konu sütlü kahvelere geldiğinde şekersiz oldukça yavan ve düz oluyor tadı. Sizler şeker atıyor musunuz merek ettim

Güzel bir milk foamdan yapılmıs latteye zaten süt atmanız gerekmez çünkü süt 60-70 derece arasında tatlılaşır. Ben evdekilere ne zaman latte yapsam bana - bunun içine şeker mi attın ?. diye tepki alırım :))

Șekersiz sütlü kahve içmekten ciğerim soldu. Dışarıda güvenemiyorsam kötü filtre içeceğime sütlü espresso istiyorum. Şeker kullanmadığım için atmıyorum ama kullansaydım kesinlikle şeker hatta cins cins șuruplar atıp içerdim. Çok yavan oluyor o yüzden evde filtreyle devam.

Güzel bir milk foamdan yapılmıs latteye zaten süt atmanız gerekmez çünkü süt 60-70 derece arasında tatlılaşır. Ben evdekilere ne zaman latte yapsam bana - bunun içine şeker mi attın ?. diye tepki alırım :))
Cezvede 70 dereceye kadar ısıtılıp french presste köpürtülen süt de aynı tatlılığı yakalar mı peki

Hiçbir kahve ya da çaya şeker atmıyorum. Şekersiz çay/kahveye o kadar alışmışım ki, kazara şekerli bir fincana denk gelirsem oralet gibi, gazsız kola gibi istemediğim o şerbetimsi tadı alıyorum. Yalnızca süt ile problem yaşıyorsanız, size tavsiyem laktozsuz süt ile latte yapmayı deneyin.

Hiçbir kahve ya da çaya şeker atmıyorum. Şekersiz çay/kahveye o kadar alışmışım ki, kazara şekerli bir fincana denk gelirsem oralet gibi, gazsız kola gibi istemediğim o şerbetimsi tadı alıyorum. Yalnızca süt ile problem yaşıyorsanız, size tavsiyem laktozsuz süt ile latte yapmayı deneyin.
Kesinlikle katılıyorum deneme amaçlı almıştım ve tat farkı inanılmaz şaşırtmıştı. Kahvede denemedim ama illa ki işe yarar.

laktozsuz sütle yaptigim icin tatliligi bana yetiyor normal sartlarda seker kullanmam en fazla findik surubu kullanmisligim oldu

Hiçbir kahveye atmam şeker, zaten latte. Vb sütlü içeceklerde süt şekeri yeterinkadar tatlılık veriyor. Yavan geliyorsa sute uyumsuz bir kahve seçilmiş olabilir.

Geri