• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Latte Art Sanatçıları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alithia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Alithia

Yeni Üye
İsim
Emre Keçeci
Daha fazla  
İsim
Emre Keçeci
Merhabalar,
ODTÜ'de bir tasarım topluluğu olarak latte art üzerine bir etkinlik düzenlemek istiyoruz fakat bu konuda eğitim verebilecek Ankarada çok isim bilmyoruz. Belirli kişileri bu konu altında önerebilir misiniz?

latte art eğitimi olursa ben de bir şekilde katılmak isterim henüz kalpten başka şekil yapamıyorum :)

Merhabalar,
ODTÜ'de bir tasarım topluluğu olarak latte art üzerine bir etkinlik düzenlemek istiyoruz fakat bu konuda eğitim verebilecek Ankarada çok isim bilmyoruz. Belirli kişileri bu konu altında önerebilir misiniz?
Hocam Merhaba,

Ben de kalple yarılmış kavun arasında gidiyorum 😂 ama etkinliğiniz için yapabileceğim bir şey olursa destek olmak isterim.

Ankara'da barista olarak çalışmış 1-2 kişi var bildiğim. Bir sorayım size haber veririm. Workshop vari bir şey düşünüyorsunuz sanırım?

Bunun dışında da yardımcı olunabilecek konular varsa lütfen yazın.

Metu Design Club mı yapacak etkinliği?

Studio V yapacak, mimarlık fakültesi merkezli tasarım topluluğuyuz. Eğer bir şekilde iletişime geçmemi saglayabilirsen çok sevinirim. Onun dışında bildiğiniz mekanlar varsa, tanıyıp tanımamaniz önemli değil, eğer isimlerini söylerseniz ben de gidip konuşurum
Hocam Merhaba,

Ben de kalple yarılmış kavun arasında gidiyorum 😂 ama etkinliğiniz için yapabileceğim bir şey olursa destek olmak isterim.

Ankara'da barista olarak çalışmış 1-2 kişi var bildiğim. Bir sorayım size haber veririm. Workshop vari bir şey düşünüyorsunuz sanırım?

Bunun dışında da yardımcı olunabilecek konular varsa lütfen yazın.

Metu Design Club mı yapacak etkinliği?

2020 Türkiye Latte Art Şampiyonu ve 3.sü Ankara'da yaşıyor. Onur Reyhan ve Onur Özkan isimleri bu kişilere ulaşabilirsiniz.

Geri