• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Latte art için fincan

Underwood

Barista
Selamlar arkadaşlar,
Latte art için nette uygun bir fincan bulamadım, espresso perfetto da acme stoğu oluşmuş almak isteyen olur mu? indirim isteyebiliriz ya da alternatif fincanlar varsa link paylasırsanız sevinirim

hocam bi art için bu tarz fincanlara gerek yok bence porland yada kütayha porselenin fincanlarına da bakabilirsiniz her fincanda art yapılabilir şahsen ben paso karton bardağa yaptığım için bir farklılık görmüyorum

Tabi canım :)) latte artı yapan fincan değil ama geniş ağızlı olması, ağır olması falan hoş şeyler ee tabi fiyatı da bir o kadar tuzlu maşallah

Hocam bilmiyorum esp fincanına kadar art yapılıyor olay bence ağız kısmının geniş olup olmaması değil sütün kreması döküş açısı ve hızı ve kafada resmedilen şeklin fincana aktarılma süreci şahsen geniş ağız olup olmaması beni çok üzmüyor. Porland yada kütayha porselinin outlet mağazalarından alabilirsiniz @etozlu nun dediği gibi kırılsa bile üzülmezsiniz ama acme kırılırsa torunuma kadar herkes üzülür

evde latte içilmediğinden mi nedir, hiç denemedim ve yapamadım şu işi. bi ara bi atölyesine gitmem gerekecek gibi :D

Zamanında bir heves edip aldım bu acme fincanlardan tabi o vakitler fiyatı daha "makul" idi.Kullandıktan sonra balonlu poşete sarıp kasaya kaldırıyoruz. 🙃
Güzel fincanlar ama bu fiyata alınmaz görüşündeyim.Şimdi espresso fincanını kovalıyorum eğer ona da önceden olduğu gibi "makul" bir fiyatla kampanya yaparlarsa alabilirim.

Instagramda paylaşılan latte art videolarındaki fincanlar gerçekten cezbedici. Ama o tarz kalın seramik fincanlar maalesef çok pahalı ..

Instagramda paylaşılan latte art videolarındaki fincanlar gerçekten cezbedici. Ama o tarz kalın seramik fincanlar maalesef çok pahalı ..
Renkli düşünmezseniz illy uygun fiyatlı gibi 170cc kalın seramik, espresso fincanlarıda var

Hocam kesinlikle ikeadaki fincanları öneririm, 25 tl altlığı ile birlikte. Çok da güzel art atılıyor
ikea yine pahalı ama doğru ben fincan konusunda porlandçıyım hem ucuz hem çeşit çok kırılsa bile ammmaaan deriz ama ikea fincanım kırılsa onada bi üzülürüm

Renkli düşünmezseniz illy uygun fiyatlı gibi 170cc kalın seramik, espresso fincanlarıda var
İlly dense espresso perfetto nun bende cappucino fincanları var daha hoşuma gidiyor. Ama bu tarzda daha büyüğünü istiyorum. Renkli olması da daha bir hoş oluyor.

Ekli dosyalar

• 21D76C70-B4D7-4679-8F2E-81E6B6CCD772.jpeg
    21D76C70-B4D7-4679-8F2E-81E6B6CCD772.jpeg
    196.8 KB · Görüntüleme: 80
Acme bardaklar çok güzel, hem içmek için hem art için de art için gerekli olduklarını söyleyemem, ben evdeki viski bardağına daha kolay art yapıyorum (zaten 10 yılda bir sütlü içiyorum da olsun art eğlenceli)

636615691766589332.jpg

Ben de bu bardağı önereyim. Porlandda çin çay bardağı diye geçiyor, fiyatı da 8.25 şu an hatta mağazalarından daha uygun fiyatlar olabiliyor. Cortado için uygun bence. Filtre kahve içmeyi de çok seviyorum şahsen kulpsuz bardaklardan. Boyutu 110 ml.

Çerez kaselerini de öneririm 😀

Ekli dosyalar

• 066FD7AB-7A7A-4F30-A459-5C1B052D185C.png
    066FD7AB-7A7A-4F30-A459-5C1B052D185C.png
    525.4 KB · Görüntüleme: 74
Geri