• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

LaMarzocco Linea Pb

İsim
Ulaş Can
Firma
İzmir Espresso Servis
Daha fazla  
İsim
Ulaş Can
Espresso Makinesi
VBM Pistone
Değirmen
Eureka Atom
Firma
İzmir Espresso Servis
Ekipmanlar
V60,Chemex,Aeropress,Origami Dripper,Espresso Makinesi,Espresso Değirmeni
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İzmir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Karşıyaka
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Mavişehir
Merhabalar,elimde 3gruplu LM pb var,2018 yılından beri kullaniliyor,3kaşığı da yanık renginde şu an,düzenli olarak bakım yapılıyor,her akşam polycuff'a yatırılıyor fakat çözümü bulamadım,yardım ederseniz sevinirim.

Ekli dosyalar

• IMG_20210119_191342-min.jpg
    IMG_20210119_191342-min.jpg
    112.9 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_20210119_191350-min.jpg
    IMG_20210119_191350-min.jpg
    103.7 KB · Görüntüleme: 85
Merhaba polisaj yapan bir yer bulursanız sorununuz çözülür gibi duruyor. İstanbuldaysanız Bayrampaşa da bildiğim bir yer var.

Muhtemelen kullandığınız bir temizlik ürününden kaynaklanmış olabilir

Merhaba polisaj yapan bir yer bulursanız sorununuz çözülür gibi duruyor. İstanbuldaysanız Bayrampaşa da bildiğim bir yer var.

Muhtemelen kullandığınız bir temizlik ürününden kaynaklanmış olabilir
Hızlı cevap için teşekkurler,fakat polycuff dışında bir ürün hiç kullanılmadı,ve izmirdeyim maalesef

Hızlı cevap için teşekkurler,fakat polycuff dışında bir ürün hiç kullanılmadı,ve izmirdeyim maalesef

7-8 yıldır pulycuff kullanıyorum hiç bir portafilterede renk problemi yaşamadım. Ben yine farkında olmadan vallahi bir kimyasal ile temastan şüphelenirdim.

İzmirde demirciler sitesi varsa veya metal polisaj şeklinde aratırsanız işinizi görecek bir firma bulabilirsiniz.

Merhabalar,elimde 3gruplu LM pb var,2018 yılından beri kullaniliyor,3kaşığı da yanık renginde şu an,düzenli olarak bakım yapılıyor,her akşam polycuff'a yatırılıyor fakat çözümü bulamadım,yardım ederseniz sevinirim.

Renk için çözümüm yok. Benim önerim: böyle bırakın. Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla çok güzel şık bir antika görüntüsü var.

Su mükemmel bir çözücü, sizin krom kaplamayı da ısıyla bir olup hiç etmiş. izmirde molent firması var, onlar da tamper/değirmen üretip yine izmirde kaplama yaptırıyorlar. en azından firma tavsiyesi için iletişime geçebilirsiniz, tamperlerindeki kaplama gayet güzel.

Cevaplar icin cok tesekkür ederim,ben de ilk defa karşılaşıyorum,dediklerinizi uygulayacağım

Geri