• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

LAGOM mini - compact electric coffee grinder

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crwnts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

crwnts

Barista
İsim
İlkay
Daha fazla  
İsim
İlkay
Espresso Makinesi
Lelit Glenda PID, Arçelik K-3185
Değirmen
Eureka Mignon Zero, Zwilling Grinder, 1Zpresso Jx-pro, Arzum beangourmet
Ekipmanlar
Hario V60 Decanter, Aeropress, Joepresso
Gerçekten option-o hayalimdeki değirmeni yapmış. Kur bu şekilde olması hemen sipariş geçerdim. 😐

Brüa ile iyi ikili olurlar.

bu değirmeni çok incelemiştim. Yine aynı firmanın ürettiği el değirmeniyle aynı burr'ı kullanıyor, yanlış hatırlamıyorsam

Ayrıca, adaptörünün haddinden fazla ağır olduğu ve oldukça da yüksek sesle çalıştığı yönünde eleştiriler vardı.

Lagom P64 bunların amiral gemisi, bir ara niyetlenmiştim ama şimdi artk ütopya

bu değirmeni çok incelemiştim. Yine aynı firmanın ürettiği el değirmeniyle aynı burr'ı kullanıyor, yanlış hatırlamıyorsam

Ayrıca, adaptörünün haddinden fazla ağır olduğu ve oldukça da yüksek sesle çalıştığı yönünde eleştiriler vardı.

Lagom P64 bunların amiral gemisi, bir ara niyetlenmiştim ama şimdi artk ütopya
İki burr set seçilebiliyor. İlki timemore C2 de gördüğümüz 38 mm burrlerin titanyum kaplı hali ikincisi ise 48 mm 1zpresso K serisinde gördüğümüz burrler ki Comandante C40 a geometri olarak çok benziyor.

Akşam üstü Youtube' da takılırken inceleme videosuna denk gelmiştim. Baştaki tanıtım bölümünün 37. saniyesinde burr sanki yalpalanarak dönüyor. Bana mı öyle geldi bilmiyorum. Hatta yine izledim ve aynı şeyi tekrar gördüm gibi.

Yeni hayalim 😊 alıp gelesim var ama hiç yorum inceleme görmeyince bir duraksadım
Benim bir dönem filtre kahve için moonshine burr ile birlikte favori ekipmanımda. Ancak espresso için kanımca çok iyi değil.

Fakat, lagom casa çıktıktan sonra bir daha lagom mini'nin üretileceğini düşünmüyorum (zaten casa 48mm versiyonda burrler aynı). Dolayısıyla artık discontinued bir ürün diyebiliriz. İkinci el piyasası da iyi değil.

Geri