• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

La Marzocco Linea Micra

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan n1u8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Linea Mini ve Micra karşılaştırması. Sanırım cumartesi günü LM Türkiye tanıtım organizasyonu gerçekleştirecekmiş.

Ekli dosyalar

• PHOTO-2022-11-10-19-50-28.jpg
    PHOTO-2022-11-10-19-50-28.jpg
    83.9 KB · Görüntüleme: 361
Steam boiler sıcaklığını neden değiştirmek istiyoruz, foaming e nasıl bir etkisi var merak ettim.

Bu senaryoda inanilmaz cazip duruyor bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama
Micra dahil LM nin en önemli farkı Saturated olarak tabir edilen grup yapısı. Benim bu grup yapısına sahip cihazlar ile çok fazla deneyimim olmadı. O yüzden ne kadar fark yaratır bilmiyorum. Daha önce @pacamara Nisan Bey Saturated grupların bir tık daha iyi olduğunu yazmıştı.

Bu fiyat aralığında Basınç Profilleme olmaması olumsuz bir durum.

Kişisel görüşüm Linea Micra kullanıcı tarafından yapılabilecek modifiyeler ile çok daha seksi olacaktır. Böyle bir cihaz satın alıp Spechtdesign gibi custom renkler ahşap ve metal değişimler ile modifiye etmek isterim.

Türkiye Fiyatı
Linea micra inox 2950 EU + kdv
Linea micra renk 3125 EU + kdv

Merhaba linea micra ile lelit bianca arasında karşılaştırma yapabilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Merhaba linea micra ile lelit bianca arasında karşılaştırma yapabilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Cihazdan beklentiniz nedir? Deneysel takılacaksanız Bianca. Stabil başım ağrımasın diyorsanız Micra daha iyi bir seçenek olabilir. Ben fiyat/perfornmans olması nedeni ile Bianca tercih ederdim.

Cihazdan beklentiniz nedir? Deneysel takılacaksanız Bianca. Stabil başım ağrımasın diyorsanız Micra daha iyi bir seçenek olabilir. Ben fiyat/perfornmans olması nedeni ile Bianca tercih ederdim.
İyi günler, İyi yıllar dilerim. Micra da basınça müdahale edememek lezzet yönünden çok kritikmi acaba. Micra daha kolay ve kaliteli bir makine diye izlemeye aldım. Basınç profillere mevzusu aklıma takılıyor.

Geri