Bu senaryoda inanilmaz cazip duruyor bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz amaLinea Mini ve Micra karşılaştırması. Sanırım cumartesi günü LM Türkiye tanıtım organizasyonu gerçekleştirecekmiş.
TR fiyatı belli mi?Bu senaryoda inanilmaz cazip duruyor bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama
Micra dahil LM nin en önemli farkı Saturated olarak tabir edilen grup yapısı. Benim bu grup yapısına sahip cihazlar ile çok fazla deneyimim olmadı. O yüzden ne kadar fark yaratır bilmiyorum. Daha önce @pacamara Nisan Bey Saturated grupların bir tık daha iyi olduğunu yazmıştı.Bu senaryoda inanilmaz cazip duruyor bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama
Cihazdan beklentiniz nedir? Deneysel takılacaksanız Bianca. Stabil başım ağrımasın diyorsanız Micra daha iyi bir seçenek olabilir. Ben fiyat/perfornmans olması nedeni ile Bianca tercih ederdim.Merhaba linea micra ile lelit bianca arasında karşılaştırma yapabilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum.
İyi günler, İyi yıllar dilerim. Micra da basınça müdahale edememek lezzet yönünden çok kritikmi acaba. Micra daha kolay ve kaliteli bir makine diye izlemeye aldım. Basınç profillere mevzusu aklıma takılıyor.Cihazdan beklentiniz nedir? Deneysel takılacaksanız Bianca. Stabil başım ağrımasın diyorsanız Micra daha iyi bir seçenek olabilir. Ben fiyat/perfornmans olması nedeni ile Bianca tercih ederdim.