tesekkurler oneri icin deneyecegim.Niche sınıfına giriyor mu emin olamadım ama Astronut’ın odun ateşinde ve zarında kavrulmuş kaju’sunu denemediyseniz tavsiye edilir.
Niche kategorisi derken tam olarak kastetmek istediğiniz nedir ?
Antep fıstığının Sudan Rume'si var mı diye soruldu sanırım.
bu konuda @kahveanalisti daha önce çeşitli açıklamalar yapmıştı. yine yardımcı olur sanırsam.yeri-yurdu, turu, kalitesi belli olan, kanitlanmis olan anlaminda.
mesela incir icin germencik benim damagimda cok net olarak fark ediyor, baska incir aramiyorum.
ceviz? findik? bunlar icin net bir bigiye ulasamiyorum. google'a yazinca biri kalin kabuklu cevizi ovuyor, bakiyrsun baska yore ince kabukluyu ovuyor ve bunlar tabi ki, kendilerinin sattiklari urunler. bir yerde cevizi kabuklu olarak muhafaza edip yiyecegin zaman kirmak gerektigi yaziyor (malum bir oksidasyon klasigi) gibi gibi...
Fındık konusunda ince kabuklu, yağlı fındık candır. Bu fındık çeşidi de Ordu ve Giresunda mevcut. Her Ordu ve Giresun fındığı da bu şekilde değil. Fındığın çok çeşidi var fakat yemesi en keyifli olan çeşit bu. Ayrıca bu fındık türünün randıman (100 gram kabuklu fındıktan çıkan iç miktarı) 50-55 bandında ise çok daha keyifli olur.yeri-yurdu, turu, kalitesi belli olan, kanitlanmis olan anlaminda.
mesela incir icin germencik benim damagimda cok net olarak fark ediyor, baska incir aramiyorum.
ceviz? findik? bunlar icin net bir bigiye ulasamiyorum. google'a yazinca biri kalin kabuklu cevizi ovuyor, bakiyrsun baska yore ince kabukluyu ovuyor ve bunlar tabi ki, kendilerinin sattiklari urunler. bir yerde cevizi kabuklu olarak muhafaza edip yiyecegin zaman kirmak gerektigi yaziyor (malum bir oksidasyon klasigi) gibi gibi...
Double espresso üzerine Jack Daniel's, yanına da Astronut kaju. Son zamanlarda en çok keyf aldığım kombinasyon.Niche sınıfına giriyor mu emin olamadım ama Astronut’ın odun ateşinde ve zarında kavrulmuş kaju’sunu denemediyseniz tavsiye edilir.