• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kurukahveci İhsan Efendi Çekirdek Kahveleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan utkukaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

utkukaya

Üye
İsim
Utku Kaya
Daha fazla  
İsim
Utku Kaya
Değirmen
Comandante
Ekipmanlar
Aeropress, Delter Press, V60
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Avcılar
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Beylikdüzü
Herkesin Kurukahveci Mehmet Efendi'ye akın ettiği Eminönü'nde, aslında çok daha kaliteli ve uygun fiyatlara satış yapan bir mekan Kurukahveci İhsan Efendi.

İçeride çeşit çeşit çekirdek kahve bulmak mümkün. Ve devamlı içeride kahve kavuruyorlar. Yani sirkülasyon fazla, bu yüzden hiç bayat kahveye denk gelmedim.

Birçok çeşit denedim burada. Ama en çok Meksika ve Honduras kahvelerini beğendim. Son olarak ise Columbia Supremo aldım. O da muhteşem.

Şu karantina günleri geçtikten sonra, imkanı olan varsa mutlaka uğraşın derim.

Tam yerini merak edenler için not: Kurukahveci Mehmet Efendi'nin yaklaşık 30 metre ilerisi...

Columbia Supremo yu yaklaşık 1 senedir tüketiyorum. Kalita ve moka pot ile hazırlıyorum her ikisinde de gayet güzel sonuçlar elde ediyorum. Filtre olanı yani daha az kavrulmuş olanını tercih ediyorum. Bu hafta diğer kahvelerini de aldım hatta dün, Kenyasını kalita ile demledim ve çok lezzetli idi. Diğerlerini de demledikçe yazarım.

Geri