• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kuru kahveci Mehmet efendi hangi karışımları kullanıyor.

okanermis

Yeni Üye
İsim
Okan
Daha fazla  
İsim
Okan
Türk kahvesini içmeyi çok severim. 3.dalga kahve merakım ile eşime V60, Chemex, Moka pot, French press ve cold brew demleme yöntemleri ile farklı orijin ve blend'lerden kahve demliyorum. Eşim sanırım alıştığı ağız tadından dolayı benden Mehmet efendinin kahvesinin tadı ve kokusunu istiyor. Sayfasında kahvesi için kızarmış ekmek, baharat, fındık ve çikolata yazıyor. Mehmet efendinin kahve blend'ini biliyor musunuz?

Genelde türk kahvesi için rio minas kullanılıyor

Kahvesi için yalnızca rio minas'mı kullanıyor. Ben en az iki karışım olduğunu düşünmüştüm.

Eşimin de ağız tadı öyleydi, her kahve Türk kahvesine yakışmıyor ama yakışanlarla taze kahveye alıştı. Şimdi filtre ve latte seviyor. Kuruyemişçilerdeki Rio Minas kokusu için geçen dedi ki "Bu kahve tuzlu küf kokuyor." :)
Ağız tadımızı alıştırdılar o kahveye, ama damak hızlı şekilde adapte oluyor yeniliğe ve güzelliğe. :)
Bu arada o kahveden fındık çikolata notasını hiçbir zaman alamadım.
Tavsiyem Kostarika, El Salvador, Brezilya gibi doğal işlenmiş ama anaerobic mayalama yapılmamış çekirdeklerle damağı hafiften eğitmeye başlayın.
Türk kahvesini içmeyi çok severim. 3.dalga kahve merakım ile eşime V60, Chemex, Moka pot, French press ve cold brew demleme yöntemleri ile farklı orijin ve blend'lerden kahve demliyorum. Eşim sanırım alıştığı ağız tadından dolayı benden Mehmet efendinin kahvesinin tadı ve kokusunu istiyor. Sayfasında kahvesi için kızarmış ekmek, baharat, fındık ve çikolata yazıyor. Mehmet efendinin kahve blend'ini biliyor musunuz?

Geri