• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kungpow Filtre Kağıtları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aventus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bütün filtrelerin aynı fabrikadan çıktığını düşünüyorum.Elime aldığımda direkt anlıyorum kalitesini.Eğer kesimi inceyse kenarları daha kibar ve ince kesildiyse kaliteli oluyor.Katlayınca yaklaşık üst üste geliyor.Dokusundan falan da anlaşılıyor.

Bütün filtrelerin aynı fabrikadan çıktığını düşünüyorum.Elime aldığımda direkt anlıyorum kalitesini.Eğer kesimi inceyse kenarları daha kibar ve ince kesildiyse kaliteli oluyor.Katlayınca yaklaşık üst üste geliyor.Dokusundan falan da anlaşılıyor.
Aynı şeyi düşünmeye başladım.

Evet sürekli kullandığım bir filtreydi Hario 40'lı. Hala kullanıyorum ama eskiye göre bariz fark var bence hız konusunda. Elinize alınca bile dokulardan anlıyorsunuz zaten farkı.

Cafec traditional'a olan buna da olmuş anlaşılan, şimdi zaman kung-fu zamanı mı 😄

Ben ilk etapta Cafec'ten şuna benzer bir yanıt bekliyordum:

"Kavrum profilli filtre çıkardık, daha yeni lansman yaptık, bir sürü filtremiz var onları ön plana çıkarmak için basic filtrede kaliteyi düşürmek zorunda kaldık, ufak bir değişiklik oldu ama bu şekilde fiyatları da hala uygun tuttuk, falan."

Akış hızı için dakikada 200 gram civarı olduğu yazıyor. Bu hız açısından iyi midir? Jonathan Gagne'nin Coffee Ad Astra'daki blog yazısında eğer doğru anladıysam akış hızı yavaş kalıyor, Hario kulakçıksız için saniyede 6.89 ml (413,4/dk), kulakçıklı için ise 11.03 ml (661,8/dk) yazmış. Cafec Abaca için ise 5.79 ml (347,4/dk) yazmış.

Kungpow ile toplu alım yapabilir miyiz diye temasa geçtim, kendileri pazartesi günü detaylı bir şekilde geri dönüş yapacaklarını söylediler. Ortak alım yapmak isteyenler varsa toplanabiliriz, ne dersiniz?

Ekleme: Kungpow filtreleri de yerli üretim değil, ithal ürün olduğu bilgisini verdiler.

Son düzenleme:
Kungpow ile toplu alım yapabilir miyiz diye temasa geçtim, kendileri pazartesi günü detaylı bir şekilde geri dönüş yapacaklarını söylediler. Ortak alım yapmak isteyenler varsa toplanabiliriz, ne dersiniz?
Bu son durumda bir heves atlayıp Celsius siparişine bir paket Cafec Traditional eklemiştim, o yüzden biraz ağzım yandı desem yeridir. Minimum alım gibi bir durum olur mu? Ona göre denemelik sadece bir paket almayı düşünüyorum.

Elimde kungpow, hario 40(6ay önce aldım), cafec traditional (yeni lot) var. Sadece su ile test ettiğimide en hızlı kungpow sonra hario en son traditional geliyor. Kungpowda spin yaptığımda çok tıkanıyor dış yüzeyi daha pürüssüz olduğu için spin yapacaksam ters ceviriyorum.
Kahve olarak cd el mirador var istediğiniz demleme yöntemi varsa karşılaştırma yapmaya çalışırım.

Ekleme: Kungpow filtreleri de yerli üretim değil, ithal ürün olduğu bilgisini verdiler.
Bende cafec traditional istiyordum ama olumsuz çok yorumdan sonra şu an filtre arayışındayım. Bu filtreleri kullananlar memnunlarsa bende katılmak isterim.

Arkadaşlar Kungpowdan cevap geldi, şuanki durumda hario bol poşetlerden daha ucuza gelecek gibi duruyor. Detaylar için ve ortak alıma dahil olmak için Telegram grubu kurdum:

Ben biraz durumu gözlemledikten sonra alım konusunda karar vermek istiyorum, yine de gruba katılmamın bir sakıncası var mıdır?

Arkadaşlar Kungpowdan cevap geldi, şuanki durumda hario bol poşetlerden daha ucuza gelecek gibi duruyor. Detaylar için ve ortak alıma dahil olmak için Telegram grubu kurdum:

Arkadaşlar Kungpow'dsn cevap gelmişti bunun üstüne bir telegram grubu kurduk ve arkadaşlarla istişare ettikten sonra firmanın yetkilisi Suzi hanımla görüşme sağladım ve kendisi isteğimiz doğrultusunda makul bir teklif sunmuştu ve mutabık kalmıştık. İki gündür kampanyayı nasıl işleyeceği ve nasıl duyurmamızı istedikleri konusunda talimat bekliyorduk kendilerinden.

Bugün ellerindeki stoğun kampanya için yetersiz olduğu, depolarının tam kapanma boyunca kapalı olduğunu ve ay sonu gönderim yapılacağını söyledir. Bir ihtimal tam kapanma sonrası gönderim olabilirmiş bu durumda tekrar iletişime geçecekler. Toplu alımı bekleyen arkadaşlara duyrulur.

Arkadaşlar Kungpow'dsn cevap gelmişti bunun üstüne bir telegram grubu kurduk ve arkadaşlarla istişare ettikten sonra firmanın yetkilisi Suzi hanımla görüşme sağladım ve kendisi isteğimiz doğrultusunda makul bir teklif sunmuştu ve mutabık kalmıştık. İki gündür kampanyayı nasıl işleyeceği ve nasıl duyurmamızı istedikleri konusunda talimat bekliyorduk kendilerinden.

Bugün ellerindeki stoğun kampanya için yetersiz olduğu, depolarının tam kapanma boyunca kapalı olduğunu ve ay sonu gönderim yapılacağını söyledir. Bir ihtimal tam kapanma sonrası gönderim olabilirmiş bu durumda tekrar iletişime geçecekler. Toplu alımı bekleyen arkadaşlara duyrulur.
Bu süre içerisinde deneyenler yorumlarını paylaşırlarsa çok iyi olur.

Geri