Aventus
Barista
- İsim
- Emre
Kungpowda satılan 50 lik filtreler nedir ne değildir? Kullanan varsa tecrübelerini dinlemek isteriz.
Yeni satılan 40lı filtreler bozuldu mu? Hiç kullandınız mı hocam?Bir süredir kullanıyorum bende. 40'lı hario filtrelerin eski ve bozulmamış hali gibi düşünebilirsiniz.
Evet sürekli kullandığım bir filtreydi Hario 40'lı. Hala kullanıyorum ama eskiye göre bariz fark var bence hız konusunda. Elinize alınca bile dokulardan anlıyorsunuz zaten farkı.Yeni satılan 40lı filtreler bozuldu mu? Hiç kullandınız mı hocam?
Aynı şeyi düşünmeye başladım.Bütün filtrelerin aynı fabrikadan çıktığını düşünüyorum.Elime aldığımda direkt anlıyorum kalitesini.Eğer kesimi inceyse kenarları daha kibar ve ince kesildiyse kaliteli oluyor.Katlayınca yaklaşık üst üste geliyor.Dokusundan falan da anlaşılıyor.
Evet sürekli kullandığım bir filtreydi Hario 40'lı. Hala kullanıyorum ama eskiye göre bariz fark var bence hız konusunda. Elinize alınca bile dokulardan anlıyorsunuz zaten farkı.
Bu son durumda bir heves atlayıp Celsius siparişine bir paket Cafec Traditional eklemiştim, o yüzden biraz ağzım yandı desem yeridir. Minimum alım gibi bir durum olur mu? Ona göre denemelik sadece bir paket almayı düşünüyorum.Kungpow ile toplu alım yapabilir miyiz diye temasa geçtim, kendileri pazartesi günü detaylı bir şekilde geri dönüş yapacaklarını söylediler. Ortak alım yapmak isteyenler varsa toplanabiliriz, ne dersiniz?
Bende cafec traditional istiyordum ama olumsuz çok yorumdan sonra şu an filtre arayışındayım. Bu filtreleri kullananlar memnunlarsa bende katılmak isterim.Kungpow ile toplu alım yapabilir miyiz diye temasa geçtim, kendileri pazartesi günü detaylı bir şekilde geri dönüş yapacaklarını söylediler. Ortak alım yapmak isteyenler varsa toplanabiliriz, ne dersiniz?
Ekleme: Kungpow filtreleri de yerli üretim değil, ithal ürün olduğu bilgisini verdiler.
Ben biraz durumu gözlemledikten sonra alım konusunda karar vermek istiyorum, yine de gruba katılmamın bir sakıncası var mıdır?Arkadaşlar Kungpowdan cevap geldi, şuanki durumda hario bol poşetlerden daha ucuza gelecek gibi duruyor. Detaylar için ve ortak alıma dahil olmak için Telegram grubu kurdum:
Şuan son netleştirmeler yapılıyor, iyi bir fiyat ve bundle içinKeşke buradan konuşsaydık, telegram kullanmıyorum ve alıma katılmayı düşünüyordum.
Arkadaşlar Kungpow'dsn cevap gelmişti bunun üstüne bir telegram grubu kurduk ve arkadaşlarla istişare ettikten sonra firmanın yetkilisi Suzi hanımla görüşme sağladım ve kendisi isteğimiz doğrultusunda makul bir teklif sunmuştu ve mutabık kalmıştık. İki gündür kampanyayı nasıl işleyeceği ve nasıl duyurmamızı istedikleri konusunda talimat bekliyorduk kendilerinden.Arkadaşlar Kungpowdan cevap geldi, şuanki durumda hario bol poşetlerden daha ucuza gelecek gibi duruyor. Detaylar için ve ortak alıma dahil olmak için Telegram grubu kurdum:
Bu süre içerisinde deneyenler yorumlarını paylaşırlarsa çok iyi olur.Arkadaşlar Kungpow'dsn cevap gelmişti bunun üstüne bir telegram grubu kurduk ve arkadaşlarla istişare ettikten sonra firmanın yetkilisi Suzi hanımla görüşme sağladım ve kendisi isteğimiz doğrultusunda makul bir teklif sunmuştu ve mutabık kalmıştık. İki gündür kampanyayı nasıl işleyeceği ve nasıl duyurmamızı istedikleri konusunda talimat bekliyorduk kendilerinden.
Bugün ellerindeki stoğun kampanya için yetersiz olduğu, depolarının tam kapanma boyunca kapalı olduğunu ve ay sonu gönderim yapılacağını söyledir. Bir ihtimal tam kapanma sonrası gönderim olabilirmiş bu durumda tekrar iletişime geçecekler. Toplu alımı bekleyen arkadaşlara duyrulur.