• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kulaklık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mvguzes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mvguzes

Barista
İsim
mvguzes
Daha fazla  
İsim
mvguzes
Ekipmanlar
V60
Merhaba
Kulaklıkla ilgili şöyle bir sorunum var, bir kulaklık hediye geldi kulak içi ancak bütün boyları denedim olmuyor. Kulağımda durmuyor. Evdekiler şaşırdı kulağımdan düşmesine. Araştırdım ekşi sözlükte bir konu var ama çözümü yok. Bir aparat filan var mıdır. Arayacak uygun anahtar kelime de bulamadım. Kulak yapısıyla ilgili bir durum galiba aynı sorunu yaşayan ve çözüm bulan var mı acaba. Kulaklığın ses kalitesi oldukça iyi mikrofon kalitesi de iyi seviyede bir kenara atmak istemedim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-07-18-12-06-54-339_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_2022-07-18-12-06-54-339_com.google.android.apps.photos.jpg
    29.8 KB · Görüntüleme: 107
Son düzenleme:
comply marka in-ear kulaklık padlerini öneririm. kulaklığınızın modeliyle uyumlu olmadığını teyit edin tabi. yaklaşık 8 senedir kullandığım ve memnun kaldığım bir ürün.

Kulaklık ağır olduğundan olabilir mi? Daha önce sony'nin kablolu bir kulaklığını kullanmıştım ve o öyleydi, kulakta durmuyordu. Ya da genel bir ergonomi sorunu olabilir.

Comply süngerleri deneyebilirsiniz ama ben çok katkısı olacağını sanmıyorum. Biraz kullanımı da zor bir ürün, silikonu aratıyor. Yırtılabiliyor da. Ancak ses çıkışına çok etki eden bir ürün, o başka.

Merhaba
Kulaklıkla ilgili şöyle bir sorunum var, bir kulaklık hediye geldi kulak içi ancak bütün boyları denedim olmuyor. Kulağımda durmuyor. Evdekiler şaşırdı kulağımdan düşmesine. Araştırdım ekşi sözlükte bir konu var ama çözümü yok. Bir aparat filan var mıdır. Arayacak uygun anahtar kelime de bulamadım. Kulak yapısıyla ilgili bir durum galiba aynı sorunu yaşayan ve çözüm bulan var mı acaba. Kulaklığın ses kalitesi oldukça iyi mikrofon kalitesi de iyi seviyede bir kenara atmak istemedim.
Memory foam kulaklık uçlarını deneseniz işe yarayacağını düşünüyorum ama yaramayabilir de çünkü kulak yapısından da kaynaklı olabilir. Ekstra bir bilgi vereyim belki bundan da kaynaklı olabilir, bende xiaomi nin air dots modeli vardı baya yaygın bir model görmüşsünüzdür büyük ihtimalle ve o benim kulağıma bir türlü oturmuyordu, oturduğunda da kulağımda bir basınç oluştuğunu hissedebiliyordum ve rahatsız ediciydi falan hatta bu bende kulakiçi kulaklıklara karşı bir önyargı oluşturdu, uzun süre kulakiçi kullanmadım bir daha ama yakın zamanda iem tarzında kancalı bir kulaklık aldım. Yakından incelediğimde üstünde bir hava deliği olduğunu gördüm ve şahsen bunun hava basıncını dengelediğini, bu sayede kolayca oturduğunu düşünüyorum. En azından teorim bu yönde ama sadece kulak yapısından dolayı da olabilir. Biraz uzun ve gereksiz bir yazı olmuş olabilir ama paylaşmak istedim.

Kulak ici kulakliklarda ayni sorunu yasayan biri olarak Memory Foam degil ama sunger olanlari da denedim olmadi her sekilde dusuyor. O yuzden silikonlarini cikararak kullaniyorum

Merhaba
En garanti çözüm custom iem şekline çevirmek. Kulağınızın kalıbını çıkartarak size özel şekilde kulaklığı takabilirsiniz. İşitme cihazı satan yerlerde kalıp çıkartma işlemi yapılıyor. Tabii maliyet açısından kulaklığın ses kalitesine göre bu işlem yapılır mı hesaplamak gerek.

Tavsiyeler için çok teşekkür ederim. Memory foam kulaklıklara bakacağım. Comply Foam markasının çeşitleri varmış özellikle Aware Pro ilgimi çekti. Custom iem yeni bir ufuk açtı. Ancak iki bin liralık bir kulaklık için fazla pahalı olabilir. Ama soracağım. Olmazsa da süngerli kulak içi kulaklıklar benim için değilmiş diyeceğim Çünkü hafif kulak içi kulaklıklarda da aynı sorunu yaşadım. Bu kulaklık ağır olduğu için sorun belirginleşti diye düşünüyorum
:)

Son düzenleme:
Geri