• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kuksa!

  • Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi
M

mimds

Guest
Kuksa sahibi olan, kullanan, kullanmış olan arkadaşımız var mı?
 
Arkadaşlar bu konuyu posa kutusu altına kim taşıdı, kuksa posa kutusu değil ki...
 
Duyurular bölümüne açılmıştı. Ben taşıdım buraya konuyu. Posa kutusu aslında esprili bir yaklaşım kategori dışı konular için :) yabancı birkaç forumda görüp bizde koymuştuk ama sizce daha uygun bir yer varsa oraya taşırım.
 
Ara ara kamp yaptığım için kuksalar benim de ilgimi çekiyor. Cevapları bekliyorum merakla.
 
Ben kullandım da yaptım da.. söyle, eğer çok pro seviyede cila işleminden geçirilirse ya da fabrikasyon kuksalardansa tat olayında çok sıkıntı yaşanmıyor ama cila doğal yöntemlerle yapılırsa (çeşitli doğal yağlar) sıcak içeceklerde yağı kusmaması imkansız. Bence kuksalar doğada sentetik malzeme görmek istemeyen kişilerin kullanılması için üretilen duygusal ürünler. Kuksadan nitelikli kahve içmek çok mantıklı değil
 
Kuksadan bitki çayı içmek pek keyifli oluyor. Kahve için ağzı çok geniş. Belki aroması olmayan hayli gövdeli kahveler içerken hoş olabilir diye düşünüyorum.
 
Kuksa kullanan var mı? @coffeebean in bahsettiği pro kuksalar satan yerler biliyor musunuz? kullanıp memnun kaldığınız veya kalmadığınız markalar var mı?
 
Ben de hediye gelen kök ceviz kütükten kendi kuksamı yapmıştım. Elim yatkındır bu tür işlere. Yağlamasını doğal yağlardan yaptım ve evet bu haliyle kullanılabilir değil. Üstünden iki sene geçti hala o yağın kokusunu alıyorum. Profesyonel cila işlemleri ise hiç içime sinen bir durum değil. İşin içine kimyasallar giriyorsa o zaman sentetik bir ürün alın daha iyi. Sanırım ahşabı hiç yağlamadan doğal kullanmak en iyisi. Benim kuksanın fotosu altta. Kendisi banyoda süs objesi olarak hizmet veriyor artık 😀
 

Ekli dosyalar

  • 6F147E4A-4A0E-4164-88D8-4406657910ED.jpeg
    6F147E4A-4A0E-4164-88D8-4406657910ED.jpeg
    154.1 KB · Görüntüleme: 37
  • A739AE88-FCA1-42A1-A494-4EC79DEFEA53.jpeg
    A739AE88-FCA1-42A1-A494-4EC79DEFEA53.jpeg
    171.1 KB · Görüntüleme: 37
Geri
Üst