• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

kuğu boyunlu (gooseneck) demlik önerisi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cms21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben Tchibo'nun ocak üstü olanından aldım. 300 liraydı. Kapağında termometre olduğu için tercih ettim. Milimetrik hesaplamaları bilmiyorum. 1 mg yanlış açıda su dökülünce kahve çamura dönmez bence. Suyun derecesini ölçebilmek için ideal. Tabii ki dijitaller gibi değil ama daha iyisine bütçe ayırana kadar işimi görecek bir ürün.

Ben Tchibo'nun ocak üstü olanından aldım. 300 liraydı. Kapağında termometre olduğu için tercih ettim. Milimetrik hesaplamaları bilmiyorum. 1 mg yanlış açıda su dökülünce kahve çamura dönmez bence. Suyun derecesini ölçebilmek için ideal. Tabii ki dijitaller gibi değil ama daha iyisine bütçe ayırana kadar işimi görecek bir ürün.
merhaba bunun linki varsa atabilir misiniz?

Merhabalar bahsettiğiniz ürünü ben de almayı düşünüyorum, fakat web sitelerinde çok net belirtmemişler. Ürün gazlı ocakta da kullanıma uygun mudur?

Gazlı ocak için uygundur demiyor. Üç kere kullandım ama düşük ısıda kulladım, sorun olmadı. Sağlam bir ürün (Almanlık 👱🏻‍♀️). Kettleda su kaynatıp döküyorum genelde. Zaten 92-94 derece arasına iniyor. Isı ayarlı elektrikli bi ürün alınca bunu outdoor kullanıma ayıracağım. Çelik bir ürün, en fazla tipi çirkinleşir ateş üstünde kullanınca.

Termometresi çok hassas. Kapağına ekli uzun bir çubuk. Elimle tutunca onun ısısını bile hissediyor.

Bu arada sitelerinden online alışveriş yapılamıyordu ben aldığımda. Müşteri hizmetlerini arayarak sipariş verdim. Banka kartını da kabul etmiyorlar telefon siparişinde. Kredi kartı kullanmadığım için kapıda ödedim. Yurtiçiyle gönderdiler 1-2 günde geldi.

merhaba 1 aydır v60 dripperla kahve demlemeye çalışıyorum fakat bütçe oluşturup forumlarda çok önemli denilen kuğu boyunlu kettle almak istiyorum. uygun fiyatlı debisi iyi bir ürün önerebilir misiniz? ortalama 200-300tl bandında bir ürün arıyorum.
Merhaba, forumun arama fonksiyonunu kullanarak da benzer sorulara cevap bulabilirsiniz. Bu konuyla ilgili yazılmış bir çok mesaj mevcut.

Kolay gelsin.

Gazlı ocak için uygundur demiyor. Üç kere kullandım ama düşük ısıda kulladım, sorun olmadı. Sağlam bir ürün (Almanlık 👱🏻‍♀️). Kettleda su kaynatıp döküyorum genelde. Zaten 92-94 derece arasına iniyor. Isı ayarlı elektrikli bi ürün alınca bunu outdoor kullanıma ayıracağım. Çelik bir ürün, en fazla tipi çirkinleşir ateş üstünde kullanınca.

Termometresi çok hassas. Kapağına ekli uzun bir çubuk. Elimle tutunca onun ısısını bile hissediyor.

Bu arada sitelerinden online alışveriş yapılamıyordu ben aldığımda. Müşteri hizmetlerini arayarak sipariş verdim. Banka kartını da kabul etmiyorlar telefon siparişinde. Kredi kartı kullanmadığım için kapıda ödedim. Yurtiçiyle gönderdiler 1-2 günde geldi.
çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

Merhaba, forumun arama fonksiyonunu kullanarak da benzer sorulara cevap bulabilirsiniz. Bu konuyla ilgili yazılmış bir çok mesaj mevcut.

Kolay gelsin.
spesifik bir mesaj bulamadığım için ,benim aramamdan kaynaklanmıştır muhtemelen, bir başlıkta bilgili insanlara sormak istemiştim. herkes de yazdı çok teşekkür ederim. başlık açmam sorun oluyorsa bir daha daha dikkatli olabilirim. iyi akşamlar :)

spesifik bir mesaj bulamadığım için ,benim aramamdan kaynaklanmıştır muhtemelen, bir başlıkta bilgili insanlara sormak istemiştim. herkes de yazdı çok teşekkür ederim. başlık açmam sorun oluyorsa bir daha daha dikkatli olabilirim. iyi akşamlar :)
Başlık açmak hiç bir zaman sorun değil, sadece aynı soru ile ilgili bir sürü farklı başlık olunca, arayanlar için zor oluyor, takibi baya zorlaşıyor :)

Forumda herkes sağ olsun yardımseverdir 😊

TRY 199.62 30%OFF | Kahve su ısıtıcısı 1.2L 1L paslanmaz çelik dökün cezve su ısıtıcısı damla su ısıtıcısı yalıtımlı kolu ev ofis

Kesinlikle şu ürüne bakmanı tavsiye ederim. Ben 1.2l olanı aldım. 1 haftada elime ulaştı. 25tl vergi çıktı. 11.11 indirimi ile almıştım üstelik 50 tllik kuponumda vardı. Ürün bana geldiğinde termometre camı aşınmış bir şekilde geldi. Çalışmasında sıkıntı yoktu sadece camı çok rahatsız ediyordu beni. O da termometrenin görünmesini engellemiyordu. Ancak satıcı çok ilgili sağolsun onun için bana kısmı para iadesi sağladı. Ürünü her şey toplam 120tl ye edindim.
Dostum bu üründe 1 litrelik olanda 34oz 1200ml olanda 40oz yazıyor. Oz dediği litreye göre akış yoğunluğu mu oluyor?

Geri