@Darkness29 gece gece siz sorunca merak edip mutfakta denedim.
Öncelikle kahve demlemeye yeni başladığımı ve tecrübesiz olduğumu belirteyim. Ürünü gazlı ocak üstünde yaklaşık 25-30 demlemedir kullanıyorum. Kullandıktan sonra güzelce içini ve dışını kurulayıp kaldırıyorum, herhangi bir koku, iz vs ile karşılaşmadım fakat zamanla dış tabanda oluşmasını bekliyorum. Tecrübeli arkadaşlar söyleyeceğim değerlerden daha farklı sonuçlar almış olabilirler fakat en azından sizin için bir fikir oluşturur umarım.
Kettle içerisinde 350ml su varken 30 saniyelik denemeler yaptım;
(Tüm değerler kirpi süzgeç ile)
Max Hızda Döküş:260-270ml
Normal Döküş:150-160ml
Çok Hassas Döküş:90-100ml
Bunlara ek olarak kettle içerisindeki su azaldıkça akış debisini daha da yavaşlatabiliyorsunuz, hassas döküşte 70-80ml ye kadar düşürebildim.
*Bonus içerik:İç ve taban fotoları