• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

kuğu boyunlu (gooseneck) demlik önerisi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cms21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cms21

Barista
İsim
Çağrı
merhaba 1 aydır v60 dripperla kahve demlemeye çalışıyorum fakat bütçe oluşturup forumlarda çok önemli denilen kuğu boyunlu kettle almak istiyorum. uygun fiyatlı debisi iyi bir ürün önerebilir misiniz? ortalama 200-300tl bandında bir ürün arıyorum.

Son düzenleme:
hocam 1 aydır demlikle idare ediyorum ama debi ayarlamak aşırı zor, kısık akıtmak istesen su şapırdıyor. v60 demlemede en önemli konulardan birisi de su dökme işlemi denildiği için artık bir tık üste geçmek istiyorum.
Merhaba, bu linkteki ürünü kullanan ve memnun olan arkadaşlar vardı. Uygun fiyata düşünülebilir. Bir de kirpi alır debiyi biraz daha ayarlayıp uzun süre kullanabilirsiniz. V60 demlemesi için gooseneck olmazsa olmaz mutlaka edinin. Farkı çok bariz göreceksiniz.

Merhaba, bu linkteki ürünü kullanan ve memnun olan arkadaşlar vardı. Uygun fiyata düşünülebilir. Bir de kirpi alır debiyi biraz daha ayarlayıp uzun süre kullanabilirsiniz. V60 demlemesi için gooseneck olmazsa olmaz mutlaka edinin. Farkı çok bariz göreceksiniz.
hocam bu kirpi denilen zımbırtı nasıl bir alet tam olarak ne amaçla kullanılıyor? bilgi verirseniz memnun olurum. bir de bu demlik hakkında bazıları tam debiyi ayarlayamıyorum falan demişlerdi bunu hario buonodan farkı nedir ben tam anlayamadım.

Net bir fiyat belirtirseniz tecrübeli arkadaşlar sizi daha rahat yönlendirecektir, fiyat söylemediğiniz için ben de en uygun alternatif olarak gördüğüm ve bir dönem kullandığım nurgaz campout öneririm. Aşağıdaki mesajımda kirpi süzgeçin amaç ve faydasını görebilirsiniz.

@Darkness29 gece gece siz sorunca merak edip mutfakta denedim.😊

Öncelikle kahve demlemeye yeni başladığımı ve tecrübesiz olduğumu belirteyim. Ürünü gazlı ocak üstünde yaklaşık 25-30 demlemedir kullanıyorum. Kullandıktan sonra güzelce içini ve dışını kurulayıp kaldırıyorum, herhangi bir koku, iz vs ile karşılaşmadım fakat zamanla dış tabanda oluşmasını bekliyorum. Tecrübeli arkadaşlar söyleyeceğim değerlerden daha farklı sonuçlar almış olabilirler fakat en azından sizin için bir fikir oluşturur umarım.

Kettle içerisinde 350ml su varken 30 saniyelik denemeler yaptım;
(Tüm değerler kirpi süzgeç ile)

Max Hızda Döküş:260-270ml
Normal Döküş:150-160ml
Çok Hassas Döküş:90-100ml

Bunlara ek olarak kettle içerisindeki su azaldıkça akış debisini daha da yavaşlatabiliyorsunuz, hassas döküşte 70-80ml ye kadar düşürebildim.

*Bonus içerik:İç ve taban fotoları

Net bir fiyat belirtirseniz tecrübeli arkadaşlar sizi daha rahat yönlendirecektir, fiyat söylemediğiniz için ben de en uygun alternatif olarak gördüğüm ve bir dönem kullandığım nurgaz campout öneririm. Aşağıdaki mesajımda kirpi süzgeçin amaç ve faydasını görebilirsiniz.
haklısınız bütçemi yazmayı unutmuşum. düzenledim tekrardan hocam. bu arada verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim bu demlik zaten aklımdaydı fiyatı çok uygun diye çekiniyordum.

Kirpiyi kolayca 1 milyoncu, baharatci tarzı yerlerde bulabilirsiniz. Herhangi bir gooseneck kettle, kirpi süzgeç ile oldukça işlevsel oluyor.

Nurgaz kesinlikle f/p açısından en başarılı ürün . Tavsiye ederim .

TRY 199.62 30%OFF | Kahve su ısıtıcısı 1.2L 1L paslanmaz çelik dökün cezve su ısıtıcısı damla su ısıtıcısı yalıtımlı kolu ev ofis

Kesinlikle şu ürüne bakmanı tavsiye ederim. Ben 1.2l olanı aldım. 1 haftada elime ulaştı. 25tl vergi çıktı. 11.11 indirimi ile almıştım üstelik 50 tllik kuponumda vardı. Ürün bana geldiğinde termometre camı aşınmış bir şekilde geldi. Çalışmasında sıkıntı yoktu sadece camı çok rahatsız ediyordu beni. O da termometrenin görünmesini engellemiyordu. Ancak satıcı çok ilgili sağolsun onun için bana kısmı para iadesi sağladı. Ürünü her şey toplam 120tl ye edindim.

TRY 199.62 30%OFF | Kahve su ısıtıcısı 1.2L 1L paslanmaz çelik dökün cezve su ısıtıcısı damla su ısıtıcısı yalıtımlı kolu ev ofis

Kesinlikle şu ürüne bakmanı tavsiye ederim. Ben 1.2l olanı aldım. 1 haftada elime ulaştı. 25tl vergi çıktı. 11.11 indirimi ile almıştım üstelik 50 tllik kuponumda vardı. Ürün bana geldiğinde termometre camı aşınmış bir şekilde geldi. Çalışmasında sıkıntı yoktu sadece camı çok rahatsız ediyordu beni. O da termometrenin görünmesini engellemiyordu. Ancak satıcı çok ilgili sağolsun onun için bana kısmı para iadesi sağladı. Ürünü her şey toplam 120tl ye edindim.
hocam çok güzele benziyor kullanımlarınızda bir koku ya da kalite kaybı yaşadınız mı hala memnun musunuz üründen? bir de aliexpress kuponuna sahip değilim bu ürün bana ortalama 250tlye gelecek, nurgaz da 200tlye gelecek. sizce hangisini tercih etmeliyim?

hocam çok güzele benziyor kullanımlarınızda bir koku ya da kalite kaybı yaşadınız mı hala memnun musunuz üründen? bir de aliexpress kuponuna sahip değilim bu ürün bana ortalama 250tlye gelecek, nurgaz da 200tlye gelecek. sizce hangisini tercih etmeliyim?
https://ty.gl/4qofm9jj bu linkte 170 tlye mevcut nurgaz campout

ben elektrik ayarlı sıcaklık sabit tutma özellikli koncherodan hario drip aira geçtim. çok daha mutluyum.
düşük debi ile rahat dökebileceğiniz bir model alamıyorsanız öneririm. 2000 tl düzgün bi elektrikli kettle.

ben elektrik ayarlı sıcaklık sabit tutma özellikli koncherodan hario drip aira geçtim. çok daha mutluyum.
düşük debi ile rahat dökebileceğiniz bir model alamıyorsanız öneririm. 2000 tl düzgün bi elektrikli kettle.
hocam drip air dediğiniz model plastik olan ve tam bir kuğu boyun olmayan model yanlış anlamadıysan. o da 140tl civarında satılıyor. herhalde ben modeli yanlış anladım.

Koku ve kalite kaybı yaşamadım yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Yeni bir hesap açtığında 35tlye yakın bir kupon alabilirsin. Ya da davet kuponunu al yeni açtığın hesaba yapıştır. O şekilde denersen belki fiyat daha da inebilir. Nurgaz kullanmadım o yüzden yorum yapamam ama bu üründen oldukça memnunum.

Koku ve kalite kaybı yaşamadım yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Yeni bir hesap açtığında 35tlye yakın bir kupon alabilirsin. Ya da davet kuponunu al yeni açtığın hesaba yapıştır. O şekilde denersen belki fiyat daha da inebilir. Nurgaz kullanmadım o yüzden yorum yapamam ama bu üründen oldukça memnunum.
çok teşekkür ederim. şu an nurgaz ve bu ürün arasında gidip geliyorum. sınav haftam bi bitsin birini alacağım bakalım.

Geri