• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Kruve ve Kahvenin50tonu

Kahvenin50tonu

Aktif Üye
Herkese selamlar kruve ile görüşmelerim sonucu %15 indirim 27 marta kadar gecerli olacak indirim için alışverişlerinizi kruve'un kendi sitesinden yapacaksınız sadece bize ozel olan %15 indirim kodu : Kahvesever firsati değerlendirmek isteyenlere duyurulur!!

Son düzenleme:

NoDRaC

İyi Bilinen Üye
Yönetici
Editör
İsim
Suat
Daha fazla  
İsim
Suat
Espresso Makinesi
Lelit Bianca
Değirmen
Niche, Comandante
Ekipmanlar
V60, Chemex, Kalita, Melodrip
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
gaziosmanpaşa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
taksim
Teşekkürler indirimkodu kahvekulubu olursa harika olur :)

İsim
Naci
Daha fazla  
İsim
Naci
Espresso Makinesi
Delonghi EC685
Değirmen
Comandante C40(Red Sonja)
Ekipmanlar
Hario V60, Aeropress , Chemex, Soy CG4, French Press , Kruve
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İSTANBUL
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Esenler
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
KONYA-Merkez
Hocam güzel anlaşma olmuş, fakat elek alacak varsa yararlanamayacak. Geçen yıl Ekim ayında elek stoğu için mail atmıştım. Yeni yılda ocak ayında satış başlayacak demişlerdi, ama halen görünmüyor. Siteye yazdıklarından anladığım kadarıyla email talebine göre üretecekler.

jackjoker

İyi Bilinen Üye
Daha fazla  
Ekipmanlar
Delter Coffee Press, Aeropress, Comandante c40, V60, Konchero, Hario Tarti
kruve bardaklarının ilk alıcılarından olabilirim. detaylar konusunda bilgilendirirseniz sevinirim :)

not: bence de indirim kodu kahvekulubu olsun.

jackjoker

İyi Bilinen Üye
Daha fazla  
Ekipmanlar
bu arada yurt dışından mı sipariş edeceğiz? ülkemize gelmeyecekler mi? eğer yine yurt dışından sipariş sistemi ile olacaksa açıkcası bardak gibi kırılacak bir cihazın siparişine çok sıcak bakamam. anladığım kadarıyla kendi sitelerinden alışveriş olacak. umarım ülkemizde de satışa gelir.

NoDRaC

İyi Bilinen Üye
Yönetici
Editör
İsim
Suat
Daha fazla  
İsim
Suat
Espresso Makinesi
Lelit Bianca
Değirmen
Niche, Comandante
Ekipmanlar
V60, Chemex, Kalita, Melodrip
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
gaziosmanpaşa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
taksim
bu arada yurt dışından mı sipariş edeceğiz? ülkemize gelmeyecekler mi? eğer yine yurt dışından sipariş sistemi ile olacaksa açıkcası bardak gibi kırılacak bir cihazın siparişine çok sıcak bakamam. anladığım kadarıyla kendi sitelerinden alışveriş olacak. umarım ülkemizde de satışa gelir.

Şu ana kadar bardak alan 2-3 kişi gördüm hiç bardağı kırılan olmadı. Amerikan firmaları bu gibi durumlarda genel olarak müşterilerini üzmüyorlar. Bence hem espresso hem filtre bardakları almayı düşünüyorum.

jackjoker

İyi Bilinen Üye
Daha fazla  
Ekipmanlar
Şu ana kadar bardak alan 2-3 kişi gördüm hiç bardağı kırılan olmadı. Amerikan firmaları bu gibi durumlarda genel olarak müşterilerini üzmüyorlar. Bence hem espresso hem filtre bardakları almayı düşünüyorum.
doğrudur tercih meselesi. ben şanssız bir adamım. onca gün bekleyip kargoyu açtığımda kırık görme olasılığım çok fazla. normalde kendi ülkemizde bile online alışverişe çok sıcak bakmayan biriyim. genelde gidip elleyerek dokunarak almayı tercih edenlerdenim. ülkemizde resmi yollarla satış yapılmasını tercih ederdim.

thewind

Aktif Üye
İsim
Ali
Daha fazla  
İsim
Ali
Değirmen
C40 / Lido-3 / Baratza Virtuoso
Ekipmanlar
V60 /Origami Dripper / Aeropress / Americanpress / Mokapot / Kruve / Gabi Master B
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Maltepe
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Kartal
doğrudur tercih meselesi. ben şanssız bir adamım. onca gün bekleyip kargoyu açtığımda kırık görme olasılığım çok fazla. normalde kendi ülkemizde bile online alışverişe çok sıcak bakmayan biriyim. genelde gidip elleyerek dokunarak almayı tercih edenlerdenim. ülkemizde resmi yollarla satış yapılmasını tercih ederdim.

hocam, yolda başlarına bir şey gelmese bile bizim gümrükte kırılma ihtimalleri çok yüksek diye düşünüyorum. benim yurt dışı kahve siparişimde 4 paketin tamamını (açma yerleri olmasına rağmen) tam ortadan maket bıçağı ile parçalamışlardı. sağ olsunlar her bir paketi karışmasın diye ayrı ayrı poşetlere sokmuşlardı ama iş işten geçmişti. bundan dolayı bizim gümrüğe pek güvenmem.

yine aynı şekilde n11 üzerinden aldığım simax marka bardaklar bir keresinde kırık geldi. kargo firması çirkeflik yapıp "belki siz kırdınız, olamaz mı?" vs. şeklinde bir tutum sergilemişti. detayını çok hatırlamıyorum, geçmiş zaman. sonunda satıcı iyi niyetli biri çıktı da tekrardan gönderdiler. ülkede bu tarz ürünler için alışveriş zor.

Son düzenleme:

kahveanalisti

İyi Bilinen Üye
Editör
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Rocket Cinquantotto
Değirmen
Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
Ekipmanlar
V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
yok hocam bardaklar o kadar sağlam ki. ben yıkadıktan sonra gelen bardağı ilk gün yanlışlıkla düşürdüm hiç bir şey olmadı. içiniz rahat olsun.

jackjoker

İyi Bilinen Üye
Daha fazla  
Ekipmanlar
yok hocam bardaklar o kadar sağlam ki. ben yıkadıktan sonra gelen bardağı ilk gün yanlışlıkla düşürdüm hiç bir şey olmadı. içiniz rahat olsun.
kargoda ne sağlam denilen ürünler tuzla buz olmuştur. ben kendi gözümle çok kez gördüm. karpuz atar gibi birbirlerine atıp kamyondan indiriyorlar, yüklüyorlar. kargoları üst üste yığıyorlar. buraya sağlam gelse bile taşıma esnasına güvenmem.

AltayOzger

İyi Bilinen Üye
İsim
Altay
Daha fazla  
İsim
Altay
Değirmen
Timemore Chestnut G1 ve Timemore Chestnut C1
Ekipmanlar
V60-V60 İmmersion-Aeropress-Kalita-Cafflano Kompresso-Beko 2170 Espresso Makinası
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Denizli
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Merkezefendi
kargoda ne sağlam denilen ürünler tuzla buz olmuştur. ben kendi gözümle çok kez gördüm. karpuz atar gibi birbirlerine atıp kamyondan indiriyorlar, yüklüyorlar. kargoları üst üste yığıyorlar. buraya sağlam gelse bile taşıma esnasına güvenmem.
Ufacık paketin üstüne 20-30 KG paket atıp altında ezildigini gördükten sonra diğer paketin gözümün önünde bende güvenmiyorum artık.

Aralığın 2. Haftası bi %25 yapmışlardı da elek o zaman da yoktu.
Tabi bize özel indirim yapmaları çok güzel bir olay da insan ,keşke elek de olsaydı, diyor :/