• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kruve Propel - espresso bardağı incelemesi

Bu ürün...

• alınır.

Oy: 10 22.7%
  • alınmaz.

Oy: 34 77.3%

• Kullanılan toplam oy
    44
  • Anket kapatılmış .

kahvetrip

Barista
Son videomda Kruve firmasının ürettiği çift cidarlı Propel bardakları inceledim. Ürün espresso deneyimini bir üst seviyeye taşımak için özel olarak tasarlanmış ve normalde çok tavsiye edilmeyen "swirl" hareketiyle tüm shot'ın homojen bir şekilde karışmasına imkan veren 3 çıkıntı mevcut içinde. Fincanlar ikili olarak 40 dolara satılıyor şu an (ben de satın almadım, firma incelemem için gönderdi). İlgilenenler için detaylar videoda :)

Son düzenleme:
Diğer kruve modellerine göre daha güzel duruyor. Bir tane daha incelemiştiniz o baya çirkindi.

Bardağın fiyatı dışında kötü bir yanı ise bu kadar para verdikten sonra keyifle içilen bir kahvenin bardaktan mı yoksa kahveden mi olduğunu düşünmek zorunda kalmanın yaratacağı stres.
Diğer negatif yönü ise kırılmaya açık olması.

Bu paraya bardak alacağıma kahve alırım açıkçası.

Geri