• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

KRUVE + ACAIA çekilişi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan schiele
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

schiele

Barista
İsim
gunberk
Arkadaşlar KRUVE + ACAIA tartının çekilişi var. Ben katıldım, belki forumdan birisine çıkarsa çok seviniriz. Sosyal medya hesaplarını takip etme temelli bir çekiliş yapmışlar.

Bu linkten çekilişe katılabilirsiniz, hepinize bol şans. Çekilişi düzenleyen firmanın kendisi. Kruve ve Acaia nın instagram hesaplarında yayınladığında gördüm. Oradan kazananlar ilan edilecektir.

Son düzenleme:
umarim bizlerden birine çıkar 👍

Denedim ama sadece 1 kişi nin referansı ile giriş yapabildim , Emre bey şanslıymış 👍 Kruve bardaktan bir tane alırım artık 😂 sanırım 2. lik ödülleri daha işe yarar gibi espresso için.

Bu da benim :), Tansel Arman TORUN

Denedim ama sadece 1 kişi nin referansı ile giriş yapabildim , Emre bey şanslıymış 👍 Kruve bardaktan bir tane alırım artık 😂 sanırım 2. lik ödülleri daha işe yarar gibi espresso için.
Çıkarsa seve seve efendim :) bence çok iyi reklam yapıyorlar bu çekilişler sayesinde, ben acme bardağımı pahalı buluyorken şu an kruve o kadar da pahalı değilmiş hem de iki bardak varmış kutuda demeye başladım :P

Bir müddet sonra deneyince yeni bir isim daha yazdım buradakilerden , bu da benim linkim. Ercument Ozcan

Herkesin linkine girebildim ve ismini yazdım burada olan

emre çalış
ben de kervana katilayım

Geri