• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Krups xp4020

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bbayram
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bbayram

Yeni Üye
İsim
Bayram
Daha fazla  
İsim
Bayram
Elimde bikaç aydır kullandığım krups espresso cihazı var portafilter sepeti bulamıyorum elimde olan ile de kahve kıvamı tam tutmuyor yardımcı olabilecek varsa sevinirim birde :)

hocam portafiltre çapı ile ilgili de bilgi verebilirseniz, daha çok kişi yardımcı olabilir diye düşünüyorum :) lakin ben bulamadım..

50mm portafiltre de mi varmış :oops: insanlar 57mm e uygun ürün bulamıyorlar gördüğüm. kolay gelsin umarım bilen biri çıkar.

Elimde bikaç aydır kullandığım krups espresso cihazı var portafilter sepeti bulamıyorum elimde olan ile de kahve kıvamı tam tutmuyor yardımcı olabilecek varsa sevinirim birde :)
Hocam geçenlerde tesadüfen bir krups yetkili servis gördüm. İstanbulda. Belki ellerinde yedek parça vs. vardır. Sitelerinin linki,

Geri