• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Eylül ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Satılık KORKMAZ A368 CAFFEINA FILITRE KAHVE MAKINESI

The Goatz Candles

Aktif Üye
İsim
Kemal
Firma
The Goatz Candles
Daha fazla  
İsim
Kemal
Firma
The Goatz Candles
Kahve Arkadaşlığı İl
ÇANAKKALE
Kullanmadigim icin satiyorum.
Fiyati 750 TL
OZELLIKLERI
1.25 lt kapasiteli surahi
1400 Watt guc
Full Inox govde(paslanmaz gövde)
LCD EKRAN
Aroma kontol secenegi
Temizlenebilir su haznesi
Damlama önleyici sistem
Seviye göstergesi
Zamanlayıcı
Hızlı Demleme
Kapasitesi on bardak
18D7A904-9121-4555-8924-F42C053E24CB.jpeg8109F47B-6DAC-4D1D-80BC-03028CD1E5F9.jpeg

Merhaba naçizane fikrim tabi bu ama arkadaşımda vardı bu makineden çok uygun fiyata koymasına rağmen malum siteye satamadı. Şuan üretimi bile olmayan ürün için fiyat politikası biraz fazla gibi geldi bana ama ürün sizin tabi istediğiniz fiyatı koyabilirsiniz ben sadece fikrimi belirttim. İyi satışlar

Mesela kac olsun? Muadillerinin fiyatlarina baktiniz mi ? Arkadasiniz nezaman satmaya calisti? Uretilmiyor olmasi ne gibi bi dezavantaj

Polemiğe girmek için yazmadım ama madem örnek istediniz arkadaşım İstanbul da olmasına rağmen 2 ay önce 300 TL ye satamadı bilginiz olsun. Üretilmeyen üründen kastim garantisi olmaması ve muadil dediğiniz ürünlerin daha marka olup garantili bu fiyata satılması İyi günler

Geri