• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Koppi!

• Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi
M

mimds

Guest
Adını bir çoğunuzun bildiği, Helsinborg, İsveç merkezli bir butik nitelikli kahve kavurumevi. Geçmişleri 2007'ye kadar gidiyor, yarışmalar vs, oldukça başarılı bir kariyerleri var ve on küsür yıldır İsveç'in öncü nitelikli kahve markalarından biri konumundalar. Kahve dükkanları yok, sadece kavurum yapıyorlar. Çiftlik ziyaret ediyor, yeşil çekirdek tedariğini çoğunlukla direk olarak bizzat kendileri yapıyorlar. Aslında sadece iki kişiler, Anne Lunell ve Charles Nystrand, bir kaç da yardımcıları var ancak bu küçücük ekip Avrupa'nın ve dünyanın en popüler kavurumevlerinden biri olmayı başarıyla sürdürüyor. Epostalarınızı genellikle Charles yanıtlıyor, iletişimleri oldukça sıcak ve yapıcı, ricalarınız için imkanları dahilinde gayet çözüm odaklılar. Epeydir 4 paket ve fazlası için shipping ücretsiz ve siparişlerinizi sadece DHL Express ile yolluyorlar. Pztesi akşamı verdiğim sipariş dün itibarı ile 3 günde sorunsuz şekilde ulaştı. Henüz kahveleri tatmaya başlamadım ancak, paketlerindeki minicik dokunuşlarla ve size hitaben bizzat elle yazılmış notla dahi kalbinizi çalmayı başarıyorlar :)

Ekli dosyalar

• 20201001_132820.jpg
    20201001_132820.jpg
    82.9 KB · Görüntüleme: 164
  • 20201001_133316_capture.jpg
    20201001_133316_capture.jpg
    146.9 KB · Görüntüleme: 177
  • 20201001_133358_capture.jpg
    20201001_133358_capture.jpg
    136.9 KB · Görüntüleme: 181
Kaç euro'ya kaç lira vergi çıktı Denizhan abi
İşte can alıcı soru! Kendilerine vergi konusunu anlattım ve fatura bedeli konusunda yardımcı olup olamayacaklarını sordum... ben de bunu ilk kez birinden talep ettim doğrusu :) gayet anlayışlı bir şekilde ellerinden geleni yapacaklarını söylediler... nitekim yapmışlar, sadece 0,62tl vergi ödedim :)

İşte can alıcı soru! Kendilerine vergi konusunu anlattım ve fatura bedeli konusunda yardımcı olup olamayacaklarını sordum... ben de bunu ilk kez birinden talep ettim doğrusu :) gayet anlayışlı bir şekilde ellerinden geleni yapacaklarını söylediler... nitekim yapmışlar, sadece 0,62tl vergi ödedim :)
0,62 tl ye vergi denmez sakız parası denir
Yurt dışı alınacaklar listeme eklendi :D

Denizhan abi bu vergicik olmuş 😊 utandı belasına yazmışlar

0,62 tl ye vergi denmez sakız parası denir
Yurt dışı alınacaklar listeme eklendi :D
Gümrüğe sunma ve damga ücretleri sabit bir 5-6tl oluyor diye biliyordum içeriğe bakılmaksızın? O zaman bu gümrüğe sunulmamış mı oluyor?

Koppi'yi ilk kez 2017'de içmiştim. Güzel bir deneyim olacağını düşünüyorum. Vergi konusunda sizi kırmamaları ise gerçekten hoş bir jest olmuş.

Kırmızı pembe etiketli görünen Kenya Gichathaini sanıyorum. Kişisel tercihimden olayı Ethiopia ve Kenya bana her halükarda lezzetli gelen kahveler. Hepsi için şimdiden afiyet olsun.

Koppi'yi ilk kez 2017'de içmiştim. Güzel bir deneyim olacağını düşünüyorum. Vergi konusunda sizi kırmamaları ise gerçekten hoş bir jest olmuş.

Kırmızı pembe etiketli görünen Kenya Gichathaini sanıyorum. Kişisel tercihimden olayı Ethiopia ve Kenya bana her halükarda lezzetli gelen kahveler. Hepsi için şimdiden afiyet olsun.
Teşekkür ederim :) Evet bahsettiğiniz Kenya, iki Etiyopya ve bir Kolombiya, muhtemelen keyfli bir deneyim olacak diye düşünüyorum ben de :)

Moderatörün son düzenlenenleri:

Suke Quto (Etiyopya) 2020'de ictigim en iyi cekirdekti. Koppi gercekten de asla uzmeyen, cok iyi cekirdekleri bulup cok elegan ve tutarli bir sekilde (mesela bu Suke Quto'yu 2 ay sonra siparis ettigimde de ayni kavrum profiliyle geldi) kavuran bir isletme. Finca El Porvenir diye bir Kolombiya cekirdegi denemistim mesela, o da muazzamdi.

Ha ote yandan mesela paketlemelerindeki ozen (hem cekirdegin kendisi hem kargo paketi), illa yazdiklari o minnos ve kisisel not falan da cok cici. Ya da ben yaslaniyorum, bilemiyorum ;)

Suke Quto (Etiyopya) 2020'de ictigim en iyi cekirdekti. Koppi gercekten de asla uzmeyen, cok iyi cekirdekleri bulup cok elegan ve tutarli bir sekilde (mesela bu Suke Quto'yu 2 ay sonra siparis ettigimde de ayni kavrum profiliyle geldi) kavuran bir isletme. Finca El Porvenir diye bir Kolombiya cekirdegi denemistim mesela, o da muazzamdi.

Ha ote yandan mesela paketlemelerindeki ozen (hem cekirdegin kendisi hem kargo paketi), illa yazdiklari o minnos ve kisisel not falan da cok cici. Ya da ben yaslaniyorum, bilemiyorum ;)
Nitekim ben zaten yaşlıyım ve size tamamen katılıyorum :)

Koppi -Colombia Finca El fuente
Cafec traditional filtre
16 /240 94° Peak water 4.2 (80ppm)
Molent G50 36klik
Hario Immersion +V60 (40 bloom kapalı +200 tek döküş v60)
Süre :3.00
Yorum:Beanbrosdan gelen koppi kahvelerinden el fuente .öğütürken herşey
ortaya çıkmıştı aslında ama içince neden iskandinavların bu kadar popüler ve kaliteli olduğunu anladım.
Tatlı bir mayhoşluk var çok beğendim tavsiye ederim :)
55815757-9AD2-427F-ABEF-C44F129E2E3E.jpeg

Son düzenleme:
Bu kahveyi kendi tarifleri ile de deneyebilirsiniz, ben genellikle parçalı demlemiyorum ama bu tarifin bu kahveye yakıştığını düşünüyorum.

Geri