• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Konya Kahve Arkadaşlığı

Konyalı değilim ama konyada yaşıyorum
 
Arkadaşlar Coffea Circular yurt dışı alımı için Konya'dan kahve arkadaşlığı isteyen var mı
 
Konyalıyım ve fakat Ankara'da yaşıyorum. Burada bir izimiz bulunsun. :)
 
konyalı değilim ama konyada yaşıyorum, meram tarafında yeni meram caddesine paralel sokakta 3. nesil kahveciler var görünce gerçekten şaşırdım, ankaradan sonra çok da fena değiller ama kendilerini geliştirmeleri ve çook yol almaları lazım...
 
Merhabalar, bu aralar iş nedeniyle Konya'da bulunacağım, kahvelerini önereceğiniz yerler var mıdır?
 
Merhabalar, bu aralar iş nedeniyle Konya'da bulunacağım, kahvelerini önereceğiniz yerler var mıdır?
meram yeni yolun paralelindeki ara sokakta arabica coffee var gerçekten iyidir ankaralılar diye biliyorum o sırada birden fazla 3.nesil kahveci var ancak aralarında vasatlar yok değil... ve meram starbucksın karşısına kronotrop açıldı :coffee:
 
Hazır stajımızı Gonya'ya çevirmişken buraları bir uyandırma zamanımızın geldiğini düşünüyorum.
 
Geri
Üst