• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Eylül ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Konya İçin Güzel Bir Haber

LunarLeoma

Üye
İsim
Ahmet Ata
Daha fazla  
İsim
Ahmet Ata
Gonyalı olan abilerim , ablalarım benim en başından beri eksikliğini hissettiğim ve sizinde aynı fikirde olduğunu düşündüğüm "3.Nesil Kafe" olmayışı . Bunu düşünürken Meram Yeni Yol üzerinde kronotrop açıldığı haberini aldım . Bence bu çok güzel bir haber çünkü genel olarak kahve siparişi verirken benim çektiğim sıkıntı acaba bu kahve benim damak tadıma uygun mu veya acaba düzgün kavururlar mı gibi negatif fikirler aklıma geliyor , hem kafenin açılması ile deneme şansını da elde edeceğiz (umarım deneme amaçlı kahve çekirdeği alabiliriz :) ) hem de kargo ile beklememiz gereken kahve çekirdeği sayısını da azaltabiliriz direk kafeden alarak ama yeni başlayan kafe'lerin kapalı olması üzerine açılması biraz üzücü oldu . Ancak arkadaşımdan aldığım bilgiye göre sadece gidip kahve alabiliyoruz sanırsam oturup bir fincan kahve içmemiz yasak . Sizin kafenin açılması hakkında ki görüşleriniz neler ?

Not:Kafe ile hiç bir alakam yoktur .

Dipnot:Eğer konu yanlış yerdeyse lütfen düzeltebilir misiniz ?

berkehan

Aktif Üye
Gerçekten güzel haber. Gonyalı ve Gonya'da olup da daha dışarıda kahve içmeyen biri olarak ilk burayı denemeyi düşünüyorum.