Rei Kon
Barista
- İsim
- Ahmet Çoban
Daha fazla
- İsim
- Ahmet Çoban
- Değirmen
- Comandante c40
- Ekipmanlar
- V60, kalita, origami, clever, orea dripper, fellow stagg, acaia pearl
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İstanbul
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Fatih
Herkese selamlar, kono dripper başlığının olmadığını fark ettiğim ve hakkında kulübümüzün değerli üyelerinin de dripper hakkında yorumlarını merak ettiğim için bu başlığı açtım. Birçok yabancı kanaldaki dripper kıyaslama videolarında sizin favoriniz hangisi sorusuna yapılan yorumlarda gözüme en çok çarpan isim kono oldu. Biraz kendi çapımda araştırmaya çalıştım ama benden kaynaklı olması yüksek ihtimaldir ki çok fazla bilgiye ulaşamadım. Genel olarak v60'a kıyasla tatlılığı ön plana çıkardığını öğrendim.
Kono dripper'a görsel olarak baktığımızda pek çok dripper gibi konik şekilli ve tahliye deliği v60'a göre daha küçük. Yüzeyel kısımlarda herhangi bir kanal yapısı yok chemex gibi, alt kısımlarda ise düz çizgi şeklinde kanallar var. Evet bunları yazdım ama buradaki tasarım böyle olduğu için şöyle bir akış efendime söyleyeyim şöyle bir lezzet sunar diyemiyorum, inceleme videolarında olur ya o hesap
. Bir de malzeme olarak plastik olduğu için ucuzdur diye düşünüyorum.
Birgün kono dripper için distribütör olursa, kullanımı yaygınlaşırsa tarif paylaşımları için bu başlığı kullanabiliriz. Öğrenci olmasam kesin distribütörü ben olurdum
Kono dripper'a görsel olarak baktığımızda pek çok dripper gibi konik şekilli ve tahliye deliği v60'a göre daha küçük. Yüzeyel kısımlarda herhangi bir kanal yapısı yok chemex gibi, alt kısımlarda ise düz çizgi şeklinde kanallar var. Evet bunları yazdım ama buradaki tasarım böyle olduğu için şöyle bir akış efendime söyleyeyim şöyle bir lezzet sunar diyemiyorum, inceleme videolarında olur ya o hesap

Birgün kono dripper için distribütör olursa, kullanımı yaygınlaşırsa tarif paylaşımları için bu başlığı kullanabiliriz. Öğrenci olmasam kesin distribütörü ben olurdum

Ekli dosyalar
Son düzenleme: