• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Konchero Serena 5023A PID Espresso Kahve Makinesi, 1 Gruplu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Madboss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Madboss

Üye
İsim
Sinan Bayın
Daha fazla  
İsim
Sinan Bayın
İyi Günler;

fiyat performans olarak güzel bir ürün olduğuna inanıyorum. bunu sizlerele de paylaşmak istedim. Yeni gelen bir ürün ve Bilinen bir bir markanın uzak doğudaki aynı üreticisinden (çok isim söyleyemiyorum kusura bakmayın)

ürün tüm detayları linkte. ilgilenen arkadaşlar olursa elbette yardımcı olabilirim.

size özel fiyatta uygulayabilirim.

Ekli dosyalar

• konchero-5023a-pid-espresso-kahve-makinesi-1-gruplu-espresso-kahve-makineleri-konchero-62999-3...jpg
    konchero-5023a-pid-espresso-kahve-makinesi-1-gruplu-espresso-kahve-makineleri-konchero-62999-3...jpg
    18.2 KB · Görüntüleme: 33
Konchero bunu da mı yaptı ya :)))

Geri