• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Konchero Serena 5023A önerir misiniz?

espresso23

Yeni Üye
merhaba yeni başlayanlar için bu makine nasıldır sizce? bu fiyata ne gibi makineler önerebilirsiniz?
güncel fiyatı 13 bin civarında. makine+ öğütücü için bütçem maalesef yetmiyor o yüzden öğütcülü cihazlara yöneldim.

Makineyi hiç kullanmadım bilmiyorum ama, kopya ürünlere karşı bir sempati duyamıyorum. Bu cihaz Sage BES875 benzeri. Muhtemelen farklı önerilerde gelecektir ama ben olsam şöyle bir setup düşünürdüm.

All in one cihazların hepsini ayrı ayrı iyi yapabildiğini çok düşünmüyorum. Hem bir taraf için arıza verse servise gönderdiğinizde diğer taraftan da olursunuz. Kalan bütçe ile güzel muadil Kingrinder vs bir öğütücü ile hem pour over hem espresso da çekebilirsiniz. Bu şekilde ilerde çok rahat yükseltme alanız olur açıkcası.

Yada forumda bir süre takipte kalırsanız çok güzel temiz makineler, öğütücüler denk gelecektir size.

Gaggia RI9480/13 New Classıc Pro 2019 Espresso Makinesi 10.000 TL >>
Kalan bütçe ile de aliexpress'den alabilirsiniz. Timemore C3 Esp yada muadili espresso çeken bi el öğütücüsü. >> Vergi Hariç 2.300 TL

merhaba yeni başlayanlar için bu makine nasıldır sizce? bu fiyata ne gibi makineler önerebilirsiniz?
güncel fiyatı 13 bin civarında. makine+ öğütücü için bütçem maalesef yetmiyor o yüzden öğütcülü cihazlara yöneldim.
Ürün kopya değil aslında sage / breville / sunbeam ve birçok marka aynı fabrikada üretiliyor. Tabi malzeme kalitesi arasında farklar var. Benim yakın bir tanıdığım aldı paket olarak gayet dolu. 58 mm portafiltre o açılardan iyi. Başlangıç olarak bence gayet tatmin edici.

Makineyi hiç kullanmadım bilmiyorum ama, kopya ürünlere karşı bir sempati duyamıyorum. Bu cihaz Sage BES875 benzeri. Muhtemelen farklı önerilerde gelecektir ama ben olsam şöyle bir setup düşünürdüm.

All in one cihazların hepsini ayrı ayrı iyi yapabildiğini çok düşünmüyorum. Hem bir taraf için arıza verse servise gönderdiğinizde diğer taraftan da olursunuz. Kalan bütçe ile güzel muadil Kingrinder vs bir öğütücü ile hem pour over hem espresso da çekebilirsiniz. Bu şekilde ilerde çok rahat yükseltme alanız olur açıkcası.

Yada forumda bir süre takipte kalırsanız çok güzel temiz makineler, öğütücüler denk gelecektir size.

Gaggia RI9480/13 New Classıc Pro 2019 Espresso Makinesi 10.000 TL >>

Kalan bütçe ile de aliexpress'den alabilirsiniz. Timemore C3 Esp yada muadili espresso çeken bi el öğütücüsü. >> Vergi Hariç 2.300 TL

Merhaba teşekkürler. Peki Konchero Mostro önerebilir misinz? Değirmen olarak.

Merhaba, makineyi dün kurdum. Benim henüz ilk espresso makinem, espresso için henüz nereden ve hangi çekirdeği alacağıma karar veremediğim için değirmeni deneyemedim ama buhar çubuğu sıcak su ve grup denemesini kısmen yaptım herhangi bir sorun yok gibi duruyor. Görünüm olarak ta gayet şık ve kompakt bir makine.

Hem konchero espresso makinesi hem de öğütücü mevcut bende. Ülkenin ekonomik şartları da göz önüne alınınca fiyat performans olarak gayet yeterli ürünler olduğunu söyleyebilirim. Espresso makinesinin entegre öğütücüsu arızalanmisti benim. Ücretsiz cihaz değişimi de yapıldı.

Geri