• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Eylül ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Alınık Konchero Isı Ayarlı Drip Kettle

coffeemaker

İyi Bilinen Üye
İsim
Yunus
Daha fazla  
İsim
Yunus
Değirmen
Comandante
Ekipmanlar
Aeropress, v60 İmmersion Switch, v60 seramik, French Press, Konchero Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Bursa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Osmangazi
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Nilüfer
Merhabalar kıymetli kulüp üyeleri. Isı ayarlı kettle almayı düşünüyorum.Comandante'ydi, V60'ıydı, french press'iydi derken kahve dünyasına tekrar hızlı bir giriş yaptım ve takdir edersiniz maliyetlerden hepimiz yakınıyoruz. Bu sebeplerle yeni bir tercihte bulunmadan önce sizlere danışmak istedim, aşağıdaki sorularıma vereceğiniz cevaplar çok makbule geçecektir;
  1. Linkteki(https://www.konchero.com/konchero-isi-ayarli-kettle) ürün'ü tavsiye eder misiniz?​
  2. Bu ürünü veya muadili sayılabilecek bir başkasını, daha uygun fiyata bulabileceğim bildiğiniz bir mecra var mıdır?​

Merhabalar kıymetli kulüp üyeleri. Isı ayarlı kettle almayı düşünüyorum.Comandante'ydi, V60'ıydı, french press'iydi derken kahve dünyasına tekrar hızlı bir giriş yaptım ve takdir edersiniz maliyetlerden hepimiz yakınıyoruz. Bu sebeplerle yeni bir tercihte bulunmadan önce sizlere danışmak istedim, aşağıdaki sorularıma vereceğiniz cevaplar çok makbule geçecektir;
  1. Linkteki(https://www.konchero.com/konchero-isi-ayarli-kettle) ürün'ü tavsiye eder misiniz?​
  2. Bu ürünü veya muadili sayılabilecek bir başkasını, daha uygun fiyata bulabileceğim bildiğiniz bir mecra var mıdır?​

Merhaba Kahve dünyasına yeni giris yapmis biri olarak Konchero yu satin aldim acemi birisi olarak bana yeterli geldi.
Kendi sitesinden aldim ama kargolama için iletisim kurmak zorunda kaldim siteye üye olmadan siparis verdigim icin ama cok ilgililer

Ürünü ben de yeni aldım. Bence gayet yeterli bir ürün. Döküş debisini ayarlamak biraz zaman alır ağzı biraz geniş çünkü ancak sorun teşkil etmiyor. 10 farklı derecede deneyip başka termometrelerle ölçüm yaptım çoğunda fark yoktu. Ve en güzeli kettle kaldırdığınızda süre sayıyor bu da demlemede çok işinize yarıyor

Diğer ısı ayarlı kettle lara nazaran uygun fiyatlıdır. Ben de kendi sitelerinden yeni satın aldım. Siteleri çok kötü siparişlerim kısmına satın aldığım ürünler düşmedi. Arayıp konuşmama rağmen kargolama süreci 3 gün sürdü. Yaklaşık 8 gün oldu hala kargoda. Heyecanla bekliyorum.

Döküş debisi ile ilgili ben de sıkıntılar okudum. Fakat şöyle bir aparat varmış akış kısıtlayıcı. Konchero ile uyumluymuş.

Alışmakta zorlanırsam bunu denerim diye düşünüyorum.

Diğer ısı ayarlı kettle lara nazaran uygun fiyatlıdır. Ben de kendi sitelerinden yeni satın aldım. Siteleri çok kötü siparişlerim kısmına satın aldığım ürünler düşmedi. Arayıp konuşmama rağmen kargolama süreci 3 gün sürdü. Yaklaşık 8 gün oldu hala kargoda. Heyecanla bekliyorum.

Döküş debisi ile ilgili ben de sıkıntılar okudum. Fakat şöyle bir aparat varmış akış kısıtlayıcı. Konchero ile uyumluymuş.

Alışmakta zorlanırsam bunu denerim diye düşünüyorum.
Bu parçayı temin etmek zor gibi, o siteye yazdım ama hala cevap yok

Sipariş verilmiştir. Teşekkür ederim katkıda bulunan herkese. O aparat için toplu bir girişimde bulunabilir, konchero kettle'ın azımsanmayacak bir kullanıcı kitlesi var ve bu işe yarayabilir.

Şu an bende bu ürüne baktım aslında ne zaman dur almayı düşündüğüm bir aparat. Konchero için kullanacaktım toplam 7 euro geliyor 3 euro aparat 4 euro kargo tabi daha pahalı kargo seçenekleri var ama site ile iletişim zor farklı bir site arıyorum.

Konchero varken bu ürünü aldım, sıkıntısız kullanılıyor. Fiyatlar sterlin bu arada. 7 pound + 15₺ (8 küsür damga vırt zırt vergisi) ile dönemin kuruyla 70₺ civarına ulaşmıştı elime, 6 iş günü içerisinde takipsiz kargo ile.

Şu an bende bu ürüne baktım aslında ne zaman dur almayı düşündüğüm bir aparat. Konchero için kullanacaktım toplam 7 euro geliyor 3 euro aparat 4 euro kargo tabi daha pahalı kargo seçenekleri var ama site ile iletişim zor farklı bir site arıyorum.
Hocam az önce sipariş vermeyi denedim Google Pay e sanal kart ekledim ve siparişi başarıyla verdim. 61 TL ye tekabül ediyor. £ hesabım olmadığı için USD arbitre yani karşılığı 8,71 olarak kesmiş. Bindik bir alamete bakalım gelicek mi :giggle: Screenshot_20200512-181156_Chrome.jpgScreenshot_20200512-181258_Ziraat Mobile.jpg

Bende konchero ve aldıktan 3 gün sonra akış sınırlayıcı aldım. 1 aya yakın sürede elime ulaştı ve çok memnunum her iki üründen de yani tavsiye ederim.

Hadi bakalım bende aldım. :)

Gaza geldim ben de alıcam :))

https://www.konchero.com/ üzerinden verdiğim kettle, tarafıma siparişi verdikten iki gün içerisinde ulaşmıştır. Atsis Ltd.ye ve ilgilenen Tuğçe Hanıma teşekkür ederim.
20200514_110433.jpg

Geri