• Ocak Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kolombiya Kahvelerini Nasıl Bilirdiniz?

orkunustel

Üye
İsim
Orkun Üstel
Kolombiya seyahatimle ilgili birlikte yaptığımız canlı yayında da keyifli anılar ve Kolombiya'daki deneyimim ve kahve kültürü üzerine konuşmuştuk. Aynı zamanda kahve tarımı genel olarak benim de özendiğim, öğrenmek için çaba gösterdiğim, genel olarak bu sürecin baristalarla ve son tüketiciyle de paylaşılmasında fayda gördüğüm bir konu. Emek yoğun, bilgi dolu, tüm bu kültürün başlangıcı kahve tarımı! :)

Kolombiya'dan dönüşümden belli bir süre sonra arkadaşım Miran'ın blogu için yazdığım Kolombiya Kahvelerini Nasıl Bilirdiniz yazımın linkini bırakıyorum. Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

https://kahvebarmeni.com/blog/kolombiya-kahvelerini-nasil-bilirdiniz-14-21

Keyifli okumalar!

Kolombiya seyahatimle ilgili birlikte yaptığımız canlı yayında da keyifli anılar ve Kolombiya'daki deneyimim ve kahve kültürü üzerine konuşmuştuk. Aynı zamanda kahve tarımı genel olarak benim de özendiğim, öğrenmek için çaba gösterdiğim, genel olarak bu sürecin baristalarla ve son tüketiciyle de paylaşılmasında fayda gördüğüm bir konu. Emek yoğun, bilgi dolu, tüm bu kültürün başlangıcı kahve tarımı! :)

Kolombiya'dan dönüşümden belli bir süre sonra arkadaşım Miran'ın blogu için yazdığım Kolombiya Kahvelerini Nasıl Bilirdiniz yazımın linkini bırakıyorum. Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

https://kahvebarmeni.com/blog/kolombiya-kahvelerini-nasil-bilirdiniz-14-21

Keyifli okumalar!
Hoş geldiniz! Teşekkürler. Mutlaka okuyup yorum yazacağım.

canlı yayınları da takip ediyorum :) çok keyifli ve öğreticiler.

Teşekkürler Levent bey! Bu hafta yine bir tarladan canlı yayın olacak. Capilla del Rosario sahibi üretici Jose Posada ile. Bu sefer internet yettiğince tabi, tarlada fidanlıktan, kurutma istasyonuna kadar belli yerleri gösterecek Jose bize. Güzel bir yayın olacak.

Çok iyi yazı... kahve, kültürüyle birleşince varlığının anlamı derinleşiyor... teşekkürler Orkun bey :)

Geri