• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kolombiya Kahveleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gıdalog
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gıdalog

Barista
İsim
Nihat
Daha fazla  
İsim
Nihat
Espresso Makinesi
Gaggia 30. yıl
Değirmen
Timemore G1 plus
Ekipmanlar
Konchero kettle yeni model, Kalita wave 185, clever dripper, Hario v60, Bosch tka8631 filtre kahve makinesi, timemore basic tartı
Kahve Arkadaşlığı İl
Muğla, Aydın
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Menteşe
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Marmaris
Merhaba arkadaşlar. Şu an piyasada bulunan Los Hermanos tarzı içimi ve kokusu güzel kolombiya kahvelerini paylaşırsanız sevinirim. Hem forumdaki diğer arkadaşların bunlardan haberi olur. Batu beyin Los hermanos stoğu bittiği için bu yola başvurdum.

Merhaba arkadaşlar. Şu an piyasada bulunan Los Hermanos tarzı içimi ve kokusu güzel kolombiya kahvelerini paylaşırsanız sevinirim. Hem forumdaki diğer arkadaşların bunlardan haberi olur. Batu beyin Los hermanos stoğu bittiği için bu yola başvurdum.
O Kolombiya biraz Etiyopya tadındaydı aslında. Anaerobic mayalanmış natural bir Etiyopya kahvesini de çok beğeneceğinizi tahmin ediyorum. :)
Mesela tat-koku olarak Damo'ya bir miktar benziyordu. Damo daha çiçeksi Hermanos daha sarı meyvemsi gibiydi ama benziyorlardı.

O Kolombiya biraz Etiyopya tadındaydı aslında. Anaerobic mayalanmış natural bir Etiyopya kahvesini de çok beğeneceğinizi tahmin ediyorum. :)
Mesela tat-koku olarak Damo'ya bir miktar benziyordu. Damo daha çiçeksi Hermanos daha sarı meyvemsi gibiydi ama benziyorlardı.
Evet damonunda parfümsü bir kokusu vardı. Ama hermanosu ailecek de çok sevdik. Bayanlar biraz daha yumuşak kahveleri seviyor. Ben clever ile yapınca çok hoşlarına gidiyor. Bana kalsa v60 daha güzel ama. Tabi fiyat ta önemli oluyor. Elimde olsa null'un kolombiya serisini alacağım ama 300 gr kahve 450 tl. Az değil

Evet damonunda parfümsü bir kokusu vardı. Ama hermanosu ailecek de çok sevdik. Bayanlar biraz daha yumuşak kahveleri seviyor. Ben clever ile yapınca çok hoşlarına gidiyor. Bana kalsa v60 daha güzel ama. Tabi fiyat ta önemli oluyor. Elimde olsa null'un kolombiya serisini alacağım ama 300 gr kahve 450 tl. Az değil
her bayan bir çiçektir. dolayısıyla bayanlar için çiçeksi kahveleri tercih edebilirsiniz.

Kahve fabrikasının Colombia El Encantosu vardı ama onun da stoğu tükenmiş . Kungpow'un geniş bir Colombia seçkisi var .Zümrüt Karaca da Geisha var .

Kahve fabrikasının Colombia El Encantosu vardı ama onun da stoğu tükenmiş . Kungpow'un geniş bir Colombia seçkisi var .Zümrüt Karaca da Geisha var .
kungpowu hiç denemedim. Ama denenebilir tabi.

Preon- el paseo anerobik. Aroması limon şerbeti-yeşil elma. Tadındaysa daha çok ince bir limon asiditesi, meyvemsi. Afrika kahvelerine daha çok benziyor tadı bence.

Geri