• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Koffeel Coffee - İzmir / Güzelbahçe

İsim
Damla Denktaş
Firma
Koffeel Coffee
Daha fazla  
İsim
Damla Denktaş
Firma
Koffeel Coffee
Selamlar kahvekulübü.net ailesi!

Öncelikle içinde bulunduğumuz bu üzücü zamanlarda umarım herkes iyidir. Milletçe bu kadar acıyı ve zorluğu nasıl aşacağız bilmiyorum. Hepimizin başı sağolsun..

Her şeye rağmen üretmeye devam etmek durumundayız. Bu sebeple sizlerle tanışmak ve 2021 yılında Koffeel adı altında girmiş olduğumuz bu sektörde neler yaptık, neler yapıyoruz ve neler yapacağız biraz bahsetmek istedim. Rüzgar beni nasıl bu sektöre doğru savurdu, ondan bahsedeyim öncelikle biraz.

İsmim Damla, 28 yaşındayım. 2018 yılında iç mimarlık bölümünden mezun oldum. Üniversite hayatım boyunca kahveden ayrı kalmam imkansızdı tahmin edersiniz ki. Projeler, jüriler sabahlamalar derken kahve en büyük destekçim oldu. O dönemler açıkçası çok fazla nitelikli kahve arayışında değildim, içtiğim şey beni ayık tutsun yeterliydi. 😊 Zaman geçtikçe evimize giren tam otomatik kahve makinesi sayesinde çekirdek kahve ile haşır neşir olmaya başladım. Bir çok farklı markanın çekirdeklerini denedim. Gel zaman git zaman kahveye olan merağım daha da fazlalaştı. Kendi imkanlarımla üçüncü nesil ekipmanlar da edinip kahve demlemeye başladım. Bir gün dedim ki, neden kendi kahvemi içmeyeyim? İşte bu soruyla Koffeel'in doğmaya başladığını söyleyebilirim.

Tabii ki hayalim körü körüne bir kahve dükkanı açıp işletmek değildi. Zaten bu dönemde pandemi kaynaklı birçok endişe söz konusuydu, hala öyle. Bu sebeple ilk başta e-ticaret aracılığıyla doğru hedef kitleye ulaşmam gerektiğinin biraz daha az riskli bir yaklaşım olacağını düşündüm. Tabii bu hayalin gerçekleşebilmesi için kahve sever bir bireyden daha fazlası olmak gerekliydi. Bu rekabetçi sektöre, ne tarz bir deneyim yaşayacağım kaygısına kapılmadan, sadece kendime ve markama neler katabilirim sorularına odaklanarak adım attım. 2020 yılında markam tescillendi, 2021 yılının Şubat ayında ise www.koffeel.com.tr ve belirli pazaryerlerinden ürünlerimi satışa çıkarmaya başladım.

Başlangıçta Cenk Girginol'un danışmanlığında Koffeel özel harman kahveleri ve birkaç çeşit single origin kahve çalıştık. Gün geçtikçe ürün portföyümüzde kahve ekipmanlarına da yer verdik. 2021 yılının sonlarına doğru Toper Akademi'de SCA sertifikalı kavurma eğitimimi tamamladım. Şu anda oldukça butik bir makine ile ufak bir kavurma atölyesinde kavrum yapmaktayız. Bizleri ziyaret ederek sitemizdeki tüm kahvelere gel-al fiyatlarıyla ulaşabilirsiniz. İzmir'de olan veya yolu buralara düşen tüm dostları beklerim. 📍 Koffeel-Güzelbahçe

Amacımız gerçekten iyi kahve ile buluşmak ve buluşturmak..
Sizlerden gelen önerilerle kendimizi sürekli motive edip gelişmeye çalışıyoruz. Şu anda portföyümüzde 17 çeşit nitelikli kahve ve 17 çeşit üçüncü nesil demleme ekipmanı bulunuyor. Günden güne ürün yelpazemizin daha da büyüyeceğinden ve gelişeceğinden hiç şüpheniz olmasın.

Son olarak sizlere özel 31.03.2023'e kadar www.koffeel.com.tr ' de sepette %15 hoşgeldin indirimi tanımlamak istedim.
Kupon kodu: KK15
Minimum sepet tutarı: 300 ₺
Kargo: Aynı gün / Yurtiçi Kargo

Üye olarak yaptığınız alımlarda 15.000 puan (15 ₺ ) 'lik bir indirim daha kazanabilirsiniz.

Her türlü görüş, öneri ve yorumlarınızı bekliyorum. Tanıştığıma çok memnun oldum.

Sevgiler.
Damla.

Son düzenleme:
Merhabalar hayırlı olsun. Ailem güzelbahçe'de yaşıyor ben de kendi evime çıkana kadar bir süre onlarla yaşadım. O dönemler yakınlarda bir kahveciye çok hasrettik :) O tarafları ailemden dolayı sık sık ziyaret ediyorum. yolum düştüğünde mutlaka bir uğrayıp kendi kavrumunuz olan kahvelerden denemek isterim. Yolunuz açık olsun başarılar :)

Ben ufak ufak sorular sormak istiyorum forumda bu konuyu gören arkadaşlar da faydalansın, öncelikle hoşgeldiniz firma isminiz nereden geliyor ? , kavrumlarınız omni mi yoksa filtre kavrum, espresso kavrum olarak ayrılıyor mu?, işyerinizin camında mimarlık işleriniz yapılır yazıyor mu? (Bu soru komiklik olsun diye :) ), kahve çoğumuzun hobisi sizde nasıl işe dönüştü? şimdilik sorularım bu kadar, tekrar hosgeldiniz. 😁😁

Ben ufak ufak sorular sormak istiyorum forumda bu konuyu gören arkadaşlar da faydalansın, öncelikle hoşgeldiniz firma isminiz nereden geliyor ? , kavrumlarınız omni mi yoksa filtre kavrum, espresso kavrum olarak ayrılıyor mu?, işyerinizin camında mimarlık işleriniz yapılır yazıyor mu? (Bu soru komiklik olsun diye :) ), kahve çoğumuzun hobisi sizde nasıl işe dönüştü? şimdilik sorularım bu kadar, tekrar hosgeldiniz. 😁😁
Selamlar, sorular şahane. Sırayla cevaplamaya çalışayım 😆

1) Firma ismi aslında özel bir yere dayanmıyor. Kahveyi çağrıştıracak birşeyler olsun, ama klasik birşey olmasın da istedim. Koffeel'in sloganıda "İyi hisler bu pakette" bu yüzden Coffee ve Feel kelimelerinin birleşiminden oluşuyor. (Açıkçası domain olarak "C" ile olan versiyonu çok pahalıydı, o yüzden "K" ile olanı tercih ettim diyebilirim. 😂😂 )
2) Kavrumlar omni, çekirdeğe en uygun profile göre kavruluyor.
3) Şu anda yazmıyor fakat ekonomi böyle giderse artık yazacak gibi duruyor.. 😂
4) Aslına bakarsanız bir anda kendimi içerisinde buldum diyebilirim. İç mimarlık mesleğimi ileride açmayı planladığım kahve dükkanlarında devam ettirme düşüncesi güzel gelmişti. Esas mesleğimin bana göre en zevkli kısımlarından biri de zaten bu tarz yerler tasarlamak..

Sorular için teşekkürler, çok memnun oldum 🙏🏻

İki Etiyopya'yı sipariş ettim. Asiditelerini merak ediyorum. Tadınca bilgi paylaşırım.
Çok teşekkürler. 🙏🏻 Siparişinizi yarın kargoya verilmek üzere hazırladım. Yalnız, mart sonuna kadar geçerli kahveklübü.net özel KK15 kupon kodunu kullanmadığınızı fark ettim, sistemsel bir sıkıntı yaşamadınız değil mi?

Eğer kahvelerden memnun kalır da tekrar sipariş oluşturmak isterseniz, mart ayı geçse bile bir sonraki alışverişinizde bu indirimden faydalanmanız adına yardımcı olacağımı belirtmek isterim..

Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyor olacağım.

Çok teşekkürler. 🙏🏻 Siparişinizi yarın kargoya verilmek üzere hazırladım. Yalnız, mart sonuna kadar geçerli kahveklübü.net özel KK15 kupon kodunu kullanmadığınızı fark ettim, sistemsel bir sıkıntı yaşamadınız değil mi?

Eğer kahvelerden memnun kalır da tekrar sipariş oluşturmak isterseniz, mart ayı geçse bile bir sonraki alışverişinizde bu indirimden faydalanmanız adına yardımcı olacağımı belirtmek isterim..

Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyor olacağım.
Tüh, ben de sitedeki indirimi bu kupon sandım. Neyse, tadım sonrası tekrar haberleşiriz.

Başlığı görünce şaşırdım doğrusu. Yaşadığım yerde böyle bir işe kalkışmanız beni sevindirdi. Bu konuyu 2 gün önce görseydim hemen ziyaret eder kahve alırdım ama yarım kilo yeni sipariş verdim onu tüketmek 1 ay sürer :) Biter bitmez ziyarete gelip tadım yapıp kahvemi alırım. Hayırlı işleriniz olsun kolay gelsin.

Başlığı görünce şaşırdım doğrusu. Yaşadığım yerde böyle bir işe kalkışmanız beni sevindirdi. Bu konuyu 2 gün önce görseydim hemen ziyaret eder kahve alırdım ama yarım kilo yeni sipariş verdim onu tüketmek 1 ay sürer :) Biter bitmez ziyarete gelip tadım yapıp kahvemi alırım. Hayırlı işleriniz olsun kolay gelsin.
Ben de yakınlarda oluşunuza sevindim doğrusu. ☺️ Kahvenizin bitmesini beklemeyin, her zaman bekleriz. 🙏🏻

Biz 7.günden sonra içilmesini öneriyoruz. Floral tatlar aromalar ve tatlılık oturmaya başlıyor. Zaten 13.02.2023 kavrum kahveleriniz, yani keyifle içebileceğiniz kıvamda diye düşünüyorum.

Merhaba.
Altta gördüğünüz deneme seti kahvelerinizin denemesini yaptım. Naçizane fikrimi söylemek isterim.
İnanın nitelikli kahveye merak sardığım ve uğraştığım dönem içinde en hayal kırıklığına uğradığım deneyim oldu.
Kısaca söylemek gerekirse özellikle Endonesia ve Honduras bildiğiniz malum en meşhur zincir kahvecinin yanık tadını veriyor. Özellikle Endonesia Mandheling çekirdeğini çok kavurucudan denedim ve sevdiğim bir çekirdektir. Fakat sizinki resmen yanık kokuyor. Etiyopya bir nebze olsun aroma barındırıyor. Fakat diğer iki kahveyi evdeki ahalinin makina kahvesi için olan bend kahvenin içine öğütüp karıştırarak nasılsa sütle tüketiyorlar diye ekledim. Etiyopyayı da artık kahvaltıda falan bitiririm

Sanırım oldukça koyu kavuruyorsunuz yada çekirdekten mi bilemedim. Ama eğer diğer çekirdekleriniz de bu şekildeyse forumdaki damak zevki gelişmiş kahve severlere hitap edebilmeniz için sanırım profillerinizi bir gözden geçirmeniz gerekiyor.

Screenshot 2023-03-02 at 15.33.06.png

Selamlar, sorular şahane. Sırayla cevaplamaya çalışayım 😆

1) Firma ismi aslında özel bir yere dayanmıyor. Kahveyi çağrıştıracak birşeyler olsun, ama klasik birşey olmasın da istedim. Koffeel'in sloganıda "İyi hisler bu pakette" bu yüzden Coffee ve Feel kelimelerinin birleşiminden oluşuyor. (Açıkçası domain olarak "C" ile olan versiyonu çok pahalıydı, o yüzden "K" ile olanı tercih ettim diyebilirim. 😂😂 )
2) Kavrumlar omni, çekirdeğe en uygun profile göre kavruluyor.
3) Şu anda yazmıyor fakat ekonomi böyle giderse artık yazacak gibi duruyor.. 😂
4) Aslına bakarsanız bir anda kendimi içerisinde buldum diyebilirim. İç mimarlık mesleğimi ileride açmayı planladığım kahve dükkanlarında devam ettirme düşüncesi güzel gelmişti. Esas mesleğimin bana göre en zevkli kısımlarından biri de zaten bu tarz yerler tasarlamak..

Sorular için teşekkürler, çok memnun oldum 🙏🏻
3D görselleştirme lazım olursa haberim olsun. İtinayla coffee modellenir 🤣 Şaka bi yana yıllarca iç mimarla çalıştım, uyanık patronlar 3d modellemenin yanısıra tasarım da yaptırmaya kalktı, beklenti içine girdiler. Reddettim. Bu iç mimarların ihtisas alanı, bizim değil dedim. İzmirde Antalyada birçok iç mimar arkadaşım var. Benimki sizinkinin yan mesleği 🙂 Kahveye gelirsek o da benim diğer dünyam. Baya ortak noktalarımız varmış hocam 🙂

Not :Alan adları büyük problem. Dünyada alan adı kalmadı diye düşünmüyor değilim bazen. Koffeel baya yaratıcı olmuş.🙂

Merhaba.
Altta gördüğünüz deneme seti kahvelerinizin denemesini yaptım. Naçizane fikrimi söylemek isterim.
İnanın nitelikli kahveye merak sardığım ve uğraştığım dönem içinde en hayal kırıklığına uğradığım deneyim oldu.
Kısaca söylemek gerekirse özellikle Endonesia ve Honduras bildiğiniz malum en meşhur zincir kahvecinin yanık tadını veriyor. Özellikle Endonesia Mandheling çekirdeğini çok kavurucudan denedim ve sevdiğim bir çekirdektir. Fakat sizinki resmen yanık kokuyor. Etiyopya bir nebze olsun aroma barındırıyor. Fakat diğer iki kahveyi evdeki ahalinin makina kahvesi için olan bend kahvenin içine öğütüp karıştırarak nasılsa sütle tüketiyorlar diye ekledim. Etiyopyayı da artık kahvaltıda falan bitiririm

Sanırım oldukça koyu kavuruyorsunuz yada çekirdekten mi bilemedim. Ama eğer diğer çekirdekleriniz de bu şekildeyse forumdaki damak zevki gelişmiş kahve severlere hitap edebilmeniz için sanırım profillerinizi bir gözden geçirmeniz gerekiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 24654
Belirttiğiniz düzeyde geri bildirimlerle karşılaşmadım açıkçası henüz kahvelerin geneli için konuşacak olursam, bu yüzden hem üzgün hem de biraz şaşkınım. Yine de bir kişiden bile bu tarz bir geri dönüş gelmiş olması profillerimi tekrar gözden geçirmem için yeterli bir sebep. Bu kahveler için çalışacağım yeni profillerden aynı seti size hediye etmek ve yorumlarınızı almak isterim. Forumdaki herkes gibi kahveye gönül verenlerden öğreneceğim çok şey var, değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

3D görselleştirme lazım olursa haberim olsun. İtinayla coffee modellenir 🤣 Şaka bi yana yıllarca iç mimarla çalıştım, uyanık patronlar 3d modellemenin yanısıra tasarım da yaptırmaya kalktı, beklenti içine girdiler. Reddettim. Bu iç mimarların ihtisas alanı, bizim değil dedim. İzmirde Antalyada birçok iç mimar arkadaşım var. Benimki sizinkinin yan mesleği 🙂 Kahveye gelirsek o da benim diğer dünyam. Baya ortak noktalarımız varmış hocam 🙂

Not :Alan adları büyük problem. Dünyada alan adı kalmadı diye düşünmüyor değilim bazen. Koffeel baya yaratıcı olmuş.🙂
Şahane, şaka demeyin belki bir gün kahve ve tasarım hakkında bir işbirliği yaparız belli mi olur 😊
Alan adı gerçekten kalmadı sanki bu arada..
Çok teşekkürler yorumlarınız için. 😊

Geri