• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Knockbox öneri?

mr.coffee

Barista
Arkadaşlar setime knockbox eklemek istiyorum. Tezgahta yeterli yer olmaması sebebiyle çekmece tipi knockbox düşündüm. Eureka mignon perfetto değirmenim var, onun altına bakıyorum ama pek birşey de bulamadım.

Bugüne kadar knockbox olarak hep çöp kovası kullandım 😄 yakın zamandan beri puck screen kullanmaya başladım bu yüzden portafiltreyi çöpün kenarına vuramıyorum artık filtre düşmesin diye 😅

Buraya kullandığınız/önerdiğiniz knockboxları yazarsanız sevinirim.

Merhaba ,
3d printerdan yapip kullaniyorum :) link de bulabilirsiniz. Cekmece tipli olanlar surekli kullanim icin ideal olabilir ama gunde bir iki espresso icin ideal olmadığını düşünüyorum, İcerisinde uzun sure duran kahve atigi küflenme yapacaktır.

Ben şunu aldım. Bu boyutta olup ortasında boru olanları beğenmediğim için bu modeli seçmiştim. Çekmece tipi değil ama belki bu tarz arayan arkadaşlar düşünebilir.

Merhaba ,
3d printerdan yapip kullaniyorum :) link de bulabilirsiniz. Cekmece tipli olanlar surekli kullanim icin ideal olabilir ama gunde bir iki espresso icin ideal olmadığını düşünüyorum, İcerisinde uzun sure duran kahve atigi küflenme yapacaktır.

3d yazıcılar birçok yönden kolaylık evet ama ben 3d yazıcıdan çıkan ürünleri görsel olarak pek beğenmiyorum. İşlevsellik açısından okey ama benim için görsel de önemli :)

Aliexpress'de şunu görmüştüm. Uygun bir zamanımda yaptıracağım buralardan birine.

Ekli dosyalar

• -1576957036-475891722.jpg
    -1576957036-475891722.jpg
    327.3 KB · Görüntüleme: 78
  • -753127406-229777106.jpg
    -753127406-229777106.jpg
    403 KB · Görüntüleme: 81
Bende bir heves çekmece tipi knockbox almıştım. Ama ev kullanıcıları için çok fazla büyük. İçinde kahve biriktikçe 3-4 gün içersinde küflenmeye başlıyor ve küfler en ufak hareket ile etrafa yayılıyor. Çekmece tipini satıp Lelitin kova benzerini aldım maalesef o bile büyük geliyor 2 günde bir boşaltmaz isem küf yapıyor.

Ekli dosyalar

• 520833-w800h420.jpg
    520833-w800h420.jpg
    12.2 KB · Görüntüleme: 57
Öneriler için teşekkürler. Görünen o ki çekmece tipi ev kullanıcısı için çok da mantıklı değil. O zaman her ne kadar tipi hoşuma gitmese de şu tip birşey almak en mantıklısı gibi duruyor.Screenshot_2022-02-02-08-51-53-496_com.amazon.mShop.android.shopping.png

Merhaba,
Satış amaçlı olarak öncelikle kahve ile ilgili ahşap-epoksi malzemeler ile aksesuar ve kullanılabilecek V60 - Origami standı şeklinde ürünler yapmayı planlıyorum.
Resimdeki ahşap tamp standı kısmı listemde vardı. Konuşmalarınızı görünce kutu kısmını da eklemeye veya ayrı parça olarak listeye almaya karar verdim.
Umarım yakın zamanda bir kaç ürünü tamamladığımda görselleri paylaşabilirim...

Geri